Partyflock
 
­ Nederland

Format gaat langer door

gepubliceerd door , op
Format
11 januari 2013
FeestFormat · invites Alleanza
Datumvrijdag 1 februari 2013
WinactieFormat actiegesloten
LocatieAIR Site
Format gaat op vrijdag 1 februari tot minimaal 9.00 uur in de ochtend door met in AIR1 Pig&Dan, Jewel Kid, Juan Sanchez en South District. De tweede zaal is het domein van Mensch! De basis van deze editie is terug te vinden in een mooie samenwerking tussen Format en Alleanza, het label van Jewel Kid.

Jewel Kid doet zijn naam eer aan door het ene juweel na het andere op Alleanza music uit te brengen. Zo werd het in 2011 in Malta opgerichte label al snel bekend als kwaliteitslabel.

De tracks van het internationaal beroemde Pig&Dan, zijn vaandeldragers geworden voor Alleanza. Bijna vijftien jaar geleden liepen deze twee producers elkaar tegen het lijf op een vlucht naar Spanje. De synergie in de studio was magisch. De eerste release als duo liet dan ook niet lang op zich wachten. Vele jaren later reizen Pig&Dan nog steeds de wereld rond, maar nu als duo met als volgende bestemming AIR. Wie deze podiumbeesten al eens heeft zien optreden weet dat deze producers 100% garant staan voor kwaliteitstechno en hoe ze samen met het publiek een feest bouwen.

Naar de complimenten van host Juan Sanchez is er ook oog voor Nederlands talent. South District, oorspronkelijk uit het zuiden des lands, is daarom aan de line-up toegevoegd. Gekenmerkt door het industriële karakter zal zijn geluid tot diep in het gebouw te horen zijn.

Dit brengt ons bij de tweede zaal die word gehost door Mensch! Deze organisatie verkast voor Format speciaal een keer van hun thuishaven Up naar AIR om daar een groots feest te vieren. J Smyls, D'lectronique en GoldLock vertonen daar hun kunsten.

Zoals je hierboven kunt lezen zijn alle ingrediënten weer aanwezig voor een Format van formaat. Vrijdag 1 februari, schrijf het in je agenda! Tickets bestel je bij [presale element=party id=240265 type=paylogic]!