Partyflock

Mindset Outdoor 2013

 

Mindset Outdoor 2013

anoniem gepubliceerd op
Over twee weken staat in het zuiden des lands carnaval weer voor de deur! Overal in de regio Midden-Brabant rijden er carnavalswagens bomvol geluid en verlichting rond. Overdag worden er optochten aangedaan door de carnavalsgroepen. Maar wat te doen na deze optochten? Juist! Een mega hardstyle-carnavalsfeest geven met zijn allen!

De groepen uit de regio verzamelen zich op een groot terrein rondom het podium. De wagens worden gepositioneerd, alle boxen en verlichting worden aan elkaar gekoppeld en dan kan het spektakel beginnen! Al deze carnavalswagens, het oorverdovende geluid, dikke dj's en 3000 verkleedde partygangers zorgen voor een uniek evenement met een geweldige sfeer.

Het eerste uur zal het publiek opgewarmd worden door de beste carnavalshits van het jaar. Hierna zullen ze de Australische DJ Audiofreq eens laten ervaren wat hardstyle-carnaval in Nederland is! Vervolgens zullen Frontliner en Frequencerz er nog een schepje bovenop doen en alle wagens op het terrein laten trillen! Neemt uw oordoppen mee.

Voor diegene die er nog niet genoeg van kunnen krijgen deze dag wordt er binnen in Partyboerderij 't Draaiboompje het feest voortgezet met de Mindset Outdoor Afterparty!

Timetable Mindset Outdoor
17:00-18:00 DJ Tommy Santo (Carnavalesk)
18:00-19:00 Audiofreq
19:00-20:00 Frontliner
20:00-21:00 Frequencerz
Host: MC Villain

Timetable Mindset Outdoor Afterparty
21:00-22:00 Authentic
22:00-23:00 Reactiv
23:00-00:30 The Darkraver
Host: MC Villain

Tickets
Tickets voor Mindset Outdoor zijn slechts €5,- en zijn verkrijgbaar bij een drietal voorverkoopadressen. Deze voorverkoopadressen zijn terug te vinden op de website www.mindsetfestival.nl
Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar voor de Mindset Outdoor Afterparty.

Klik hier voor overige, praktische informatie over het event!