Partyflock
 
­ Nederland

Los op je slippers tijdens At my House

gepubliceerd door , op
At My House
26 februari 2013
FeestAt My House · On the Beach
Datumzondag 14 april 2013
WinactieAt My House actiegesloten
LocatieVroeger
Het koude winter weer helemaal zat? Is het voor jou weer tijd om de eerste zonnestralen mee te pakken? En heb je ook zo'n zin om die warme donkere discotheken achter je te laten en los te gaan op de lekkerste house beats van verschillende top-dj's? Doe dat dan zaterdag 14 april op het Bloemendaalse strand met At my House, house zoals het hoort! Kom naar dit ultieme feest dat voor de tweede keer georganiseerd wordt bij de populairste beachclub van Nederland: Beach Club Vroeger te Bloemendaal.

Ook dit jaar laat At my House weer het zand opstuiven en knal je op de muziek van grandioze dj's. De organisatie draait al op volle toeren om ook dit waanzinnige evenement weer, samen met jou, te doen slagen. De topartiesten op deze geweldige locatie zorgen voor een unieke start van jouw zomer.

Om een lang verhaal kort te maken, of de zon nu schijnt of niet, of je nou slippers aandoet of je mooiste sneakers: At my House zorgt voor een dag die jij en je vrienden niet snel zullen vergeten. Dit wil je toch niet missen?!

Op zondag 14 april gaan de strandtentdeuren van Beach club Vroeger open om 14:00 uur en wordt je verwelkomd door de lekkerste house beats en kan je gaan genieten van zon, zee en strand.

Heeft dit jouw interesse gewekt en heb je nu al zin in een lekker feestje? Koop dan snel je tickets!
De eerste blind tickets zijn nu al verkrijgbaar voor maar €10, wanneer de line-up bekend is, zijn de kaarten €12,50 p.p (ex. Fee). De kaarten zijn te bestellen via koop tickets, www.dancevilla.nl of www.beachclubvroeger.nl. Dus wees er snel bij, want op = op!

1 opmerking