Partyflock
 
­ Nederland

Alice in Wooferland

gepubliceerd door , op
Alice In Wooferland
27 december 2012
Het was zaterdagavond en Alice zat zich stierlijk te vervelen. Ze hing languit op de bank en zapte voor de zoveelste keer een rondje op de buis. Boeren zochten vrouwen, mensen dachten dat ze konden dansen, zingen of zelfs schoonspringen en tot overmaat van ramp werd haar een potje oer-Hollandsche gezelligheid door de strot geduwd waar ze kotsmisselijk van werd.
Het werd haar bijna teveel toen ze opeens een konijn langs zag rennen. 'Te laat! Ik kom te laat!' hoorde ze hem tegen zichzelf roepen terwijl hij op zijn horloge keek, en haar nieuwsgierigheid was gewekt. Ze zag hem nog net in een hol verdwijnen en in een opwelling besloot ze hem te volgen en sprong hem achterna 'down the rabbit-hole!'

Na een lange duizelingwekkende val kwam Alice op de grond terecht. Er was een deur met een slot, maar alsof het altijd al zo was geweest had Alice de sleutel gewoon om haar nek hangen en ze hielp zichzelf moeiteloos naar binnen. 'Eat this!' hoorde ze iemand schreeuwen en de meest waanzinnige beats kwamen haar tegemoet. Onmiddellijk was het gedaan met de sleur. Oude en nieuwe vrienden vlogen haar om de hals en riepen: 'Drink mee, we hebben je gemist! Wat is het lang geleden en herinner je je deze nog... nog...nog?' Het leek wel een droom, maar het was echt waar, Alice had Wooferland ontdekt, een sprookjeswereld waar het altijd feest is, waar alleen maar vrienden wonen, de beste muziek te horen is en betoverende hapjes en drankjes rijkelijk vloeien.

Alice in Wooferland vindt plaats in Paradiso op zaterdag 19 januari en begint extra vroeg. Van 21:00 tot 5:00 uur zijn alle 'mad hatters' welkom op deze 'mad tea-party' om zich te laten overspoelen door de beste houseclassics van o.a. CJ Bolland, Miss Djax, Fierce Ruling Diva en de Belgische act Rave our Souls. Samen met de resident dj's en nog een aantal verrassende smaakmakers zullen de zolen onder je dansschoenen in alle drie de zalen van Paradiso weer flink op de proef worden gesteld. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via www.paradiso.nl en kosten €20 (ex fee). Wees er snel bij want ze vliegen altijd als betoverende cupcakes de deur uit!

2 opmerkingen

ja ja ja het is weer zover! Winterwooferland !!!! Leuk thema :D
Mooi persbericht