Partyflock
 
­ Nederland

Tijd voor nieuwe editie Explosive

gepubliceerd door , op
Explosive
5 januari 2013
FeestExplosive · The Movement Of Hardcore
Datumzaterdag 9 februari 2013
WinactieExplosive actiegesloten
LocatieInventas Site
Op 9 februari keert Xevents weer terug naar Inventas voor de vijfde editie van Explosive!
Zoals altijd is de sfeer goed en de muziek top! Voor deze editie hebben zij de helden geboekt:

Dawnbreaker & Lethal Injection
Your-On
A-Part & Boneyard
G-crystal & Amplifier
Dr. Darkness

De avond zal gehost worden door MC Kaycie!

De organisatie heeft besloten om geen voorverkoop te houden. Dus er zal alleen maar deurverkoop zijn! Vorige keer was het erg druk en er wordt nu weer drukte verwacht! Dus wees op tijd om teleurstellingen te voorkomen!

Het feest is voor 16 jaar en ouder. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatie bewijs meeneemt, anders kan je de toegang ontzegd worden!

Het feest wordt gehouden in naar Inventas. Er zijn genoeg parkeerplekken rondom de locatie (gratis) en is op 15 minuten loop afstand van het NS station Bovenkarspel – Grootebroek! naar Inventas heeft een zero tolerance beleid! Dit betekent dat zowel soft drugs, als hard drugs verboden zijn binnen de locatie.

Aangezien de Artwork van de flyer is er een speciale actie opgezet! Als jij in een Mario pak (of Luigi, Toad, Bowser, etc.) naar het feest komt krijg je gratis toegang tot het feest + 1 consumptiemunt bij binnenkomst! Is dit je te gewaagd? Dan kan je altijd meedoen met de winactie op Partyflock!

Er is altijd veel ophef over de toegangstijden in de horeca. Bij Inventas kan je naar binnen tot 1 uur! Hierna kan je alleen nog maar naar buiten en niet meer naar binnen! Dus hou hier rekening mee!

4 opmerkingen

Werkzaam bij Xevents
Artiest {SHOWLIST artist 66800, 68001, 74992}
:D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
Gasssuuhhh achter de draaitafels :cheer: