Partyflock

Heart for Hard 2013 in Graanbeurs Breda · Resurrection

 

Heart for Hard 2013 in Graanbeurs Breda · Resurrection

anoniem gepubliceerd op
Nu de geruchten over het einde van de wereld verwateren en het nieuwe jaar reeds begonnen is, is het tijd voor een nieuwe editie van Heart for Hard! Na twee succesvolle jaren van Heart for Hard in de MEZZ is het tijd voor verandering en verhuist het concept naar het grotere en centraler gelegen: De Graanbeurs te Breda. Heart for Hard komt dit keer met twee area's en een verrassende line-up!

Vorig jaar kwam de organisatie nog met Heart for Hard: Apocalypse]. Op Vrijdag 1 maart 2013 zal de De Graanbeurs haar deuren openen voor Heart for Hard: Resurrection. Dit keer komt Heart for Hard met twee stages waarbij de mainstage plaats maakt voor tek- en (raw) hardstyle-namen van o.a. Crunk'd, Dirty Workz en Theracords Records. In de freestyle stage zullen voornamelijk jump classics, hardcore en experimentele stijlen aan bod komen.

[dump id=8606]

Mainstage:
Thera, Bestien België, Clock Kid, Neroz, Neilio, Fatal inc., ArmenianBoy en Face One

Freestyle stage:
Pat B, Sci-Fi, Djen live Maleisië, Udex, Kings, Needlecrusher en Crucial

De De Graanbeurs is een ruime locatie met een geweldige licht- en geluidsinstallatie. Heart for Hard zorgt ook dit keer weer voor een spectaculaire show waarbij naast het geluid ook vele visuele effecten naar voren komen. De voorverkoop van dit evenement is reeds van start gegaan. Ga voor tickets naar de dichtstbijzijnde Free Record Shop in Nederland of België, of ga snel naar www.heartforhard.nl of de h4h facebook. Tot 21 januari 2013 zijn er nog goedkope early bird tickets te koop. Wees er echter snel bij, want er zijn slechts enkele tickets beschikbaar!

Nieuwsgierig wat er te wachten staat in Breda? Luister hier alvast naar een mix van Thera in een eerdere uitzending op Heart for Hard Radio:

11 opmerkingen

Aanwezig, ben benieuwd :)
Hell yeah! Weer knallen in Breda! :woop:
NME
Artiest Udex
Dat wordt knallen!
Uitspraak van SpoX op donderdag 10 januari 2013 om 14:14:
Aanwezig, ben benieuwd :)

Haha deze sla ik over Robin :P
Uitspraak van * Sharon* op donderdag 10 januari 2013 om 20:27:
Haha deze sla ik over Robin :P

haha ik niet, kan er rollend heen dus zekerheidje denk xD
Heart 4 Hard Feeest met Thera! (l)
Hier zijn we weer bij :cheer: