Partyflock
 
­ Nederland

Heavy Weights Mike S en Chris Scott gaan back 2 back

gepubliceerd door , op
Na een zinderende strijd vorig jaar tussen twee zwaargewicht deejays, kon de jury geen duidelijke winnaar bekendmaken. Vele malen is er gevraagd om een rematch en inmiddels is de datum en locatie bekend. Op zaterdag 12 januari gaan deejays Chris Scott en Mike S Club Rodenburg in Beesd op zijn kop zetten voor een rematch van de Heavy Weight Back 2 Back. In een zes uur durende back 2 back set gaat nu voor eens en altijd duidelijk worden wie de winnaar wordt van deze mega-battle!

Aan de rode kant van de ring staat Mike S:
1,97 meter, 117 kilogram, ervaring op onder andere: Pleasure Island, Trance Energy, Mysteryland, Tomorrowland, Dance Valley, B.I.T.C.H. en natuurlijk Crazyland.

Aan de blauwe kant van de ring staat Chris Scott:
1,87 meter, 93 kilogram, ervaring op onder andere: Salinas on Tour, B.I.T.C.H., Crazyland, 7th Heaven, Clinic, Booming Sexy New Years Vibe en natuurlijk Creations.

Wie wordt de grote winnaar deze avond? Dit sportieve duo is al lang bezig met de voorbereidingen. Het wordt een pittig duel van zes uur lang genieten op de snoeiharde beats, met daarbij een twee mooie rondemissen in de ring en een stylish 'ring announcer' die het publiek nog meer op zal zwepen. Bij binnenkomst ontvangen de eerste 200 bezoekers een lekker glaasje champagne.



Wil je ook bij deze mega battle zijn? Een ticket kost maar €10 en is verkrijgbaar via koop tickets, www.creations-events.nl en Free Record Shop.

1 opmerking