Partyflock
 
­

Indicator keert in 2013 terug in de meest legendarische locatie van het Noorden

gepubliceerd door , op
Waar Indicator in eerste instantie stond gepland op 6 april, is na vele afwegingen besloten om deze te verplaatsen naar 13 april. De reden is dat ondanks de nodige voorbereidingen de gewenste programmering voor 6 april in een later stadium niet kon worden bevestigd. Het goede nieuws is dat hierdoor een nog betere programmering is bevestigd voor het grootste hardstyle event van het Noorden. Onder meer zullen de volgende artiesten deze nacht aanwezig zijn; Crypsis, B-Front, Luna, Frontliner, Adaro, Frequencerz, Degos & Re-Done, Pavo, Easy A & Rayzor en Solutio & The I's. Dit is slechts een greep uit de 25 artiesten die deze nacht worden verspreidt over drie area's.

Een vervolg op de succesvolle editie in 2011 kon niet uitblijven waar onder andere Donkey Rollers, Noisecontrollers, Deepack, Ran-D, Audiofreq, Luna en Daniele Mondello onderdeel van uitmaakten. Daarom keert Indicator in 2013 terug in de meest legendarische locatie van het Noorden met de doelstelling om de eerste editie op alle vlakken te overtreffen.

Kortom, Indicator komt in 2013 groter, beter en harder!

Drie area's
Ditmaal zal Indicator wederom worden onderverdeeld in drie area's, maar met een geheel andere indeling. Hoe het exact wordt ingedeeld zal in maart 2013 bekend worden gemaakt, maar hieronder alvast een tipje van de sluier.

Area 1 / Hardstyle
De mainstage blijft uiteraard gevestigd in de ijshockeyhal. De lat wordt voor deze editie hoger gelegd als ooit tevoren. Verwacht een spectaculair en groots decor waarbij de licht- en laserbeams je om de oren zullen vliegen. De programmering telt 10 artiesten waarbij de crème de la crème uit de hardstyle wereld aanwezig is.

Area 2 / Freestyle
De tweede area wordt gevestigd op een legendarische plek dat Kardinge tot een unieke locatie maakt, het tropisch zwembad. Deze nostalgische area leent zich perfect voor een freestyle area waarin de hokjesgeest volledig wordt genegeerd. Of je nou op het droge wilt blijven of in het water compleet uit je dak kan gaan, alles kan in deze area. De met zorg geselecteerde artiesten genieten de vrijheid om alles door de speakers te laten knallen. De enige voorwaarde die aan hen wordt gesteld is om de temperaturen tot ongekende hoogtes te laten stijgen.

Area 3 / Hardstyle
Ook in 2013 wordt een area ingericht met oog op regionaal en nationaal talent. Bij het invullen van de programmering zullen de vele Indicator DJ-Contesters niet worden vergeten. Inmiddels hebben er 15 edities plaatsgevonden en één de meest succesvolle contester is Deetox. Naast de contesters zal de programmering worden versterkt door artiesten uit te nodigen van de labels TiLLT Records en Theracords.
Zoals aangegeven zal de indeling van Kardinge in grote lijnen verschillen ten opzichte van de editie in 2011. Voor deze editie is gekozen om deze area te vestigen in een ruimte met meer capaciteit en mogelijkheden.

Indicator DJ-Contest(s)
Vanzelfsprekend gaat ook aan deze editie van Indicator een DJ-Contest vooraf waarvan de voorrondes op 9 februari en 2 maart staan ingepland. Per ronde zullen zes geselecteerden strijden om de eerste twee plekken die toegang geven tot de finale die op 30 maart plaatsvindt. Zowel de voorrondes als de finale vinden plaats in Pulse te Groningen. De uiteindelijke winnaar van de finale van de Indicator DJ-Contest zal een plek op de mainstage van Indicator bemachtigen en het podium delen met een aantal grootmeesters uit de hardstyle scene. Wil jij kans maken op deze plek op mainstage van Indicator, check dan snel de de site of het forum voor meer info!

De volledige line-up wordt maandag 7 januari om 20:00 vrijgegeven!

Tickets
De ticketverkoop gaat van start op nieuwjaarsdag om 20:00 met een early bird actie en een VIP upgrade ticket. Met een early bird ticket bezoek je voor slechts €25,- (ex. fee) Indicator. Daarnaast kan je voor slechts €35,- een VIP upgrade ticket bemachtigen waarmee je bepaalde privileges geniet zoals onder andere een aparte ingang, toegang tot het VIP-deck, gratis locker en toegang tot het toilet. Wees er snel bij want deze acties lopen tot 15 januari en zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, 350 early bird en 70 VIP upgrade tickets. Daarna zijn reguliere tickets verkrijgbaar voor €35,- en VIP tickets voor €50,- (ex fee). Check de site en de Facebook page voor alle info over de verschillende tickets.
Koop je tickets via de officiële verkoopkanalen, Facebook, www.indi-cator.nl en [presale element=party id=239820 type=ticketscript title=Partyflock].

Combi-tickets georganiseerde busreis
Daarnaast worden er ook tickets aangeboden in combinatie met een georganiseerde busreis vanaf diverse opstapplekken. Welke plekken dit zijn zal in een later stadium bekend worden gemaakt. Dus wil jij en je vrienden zonder zorgen over vervoer naar Indicator, dat kan! Binnenkort zal hier meer info over volgen op de Facebook page en website van Indicator.

11 opmerkingen

Helaas tegelijk met MoH. :(
 
nu al zin in!
Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Ook al is het hardstyle, wil gewoon een keer naar deze oldskool lokatie.­ Zwembroekkie aan en vrijstijlen!
Uitspraak van Tumult op maandag 31 december 2012 om 13:00:
Ook al is het hardstyle, wil gewoon een keer naar deze oldskool lokatie.­ Zwembroekkie aan en vrijstijlen!

Vette lokatie, niet te groot!

En een heerlijke Grunnigse gezelligheid!
Voorverkoop Indicator Kardinge start op nieuwjaarsdag om 20:00 ipv 12:00
In eerdere berichten werd vermeld dat de voorverkoop voor de aankomende knallende editie van Indicator Kardinge op nieuwjaarsdag om 12:00 zou starten.
Dit klopt echter niet want deze start namelijk om 20:00 zodat ook de brakke mensen onder ons de kans hebben om gebruik te maken van de acties.

Daarnaast nog een update ten aanzien van de line up, ook Deetox en Audiofreq zijn 13 april aanwezig op Indicator Kardinge.

Wees er snel bij want voor beide acties zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar!
-> Early bird gaat hard +­ VIP Upgrade uitverkocht
De VIP upgrade tickets waren binnen het half uur uitverkocht!
Daarnaast zijn al meer dan de helft van de Early Bird tickets verkocht!
Heb je nog geen kaarten en wil je voor slechts 25 euro een kaart bemachtigen? Wees er dan snel bij!
Indicator Busvervoer online!

Wil jij met je vrienden zonder zorgen over vervoer naar Indicator 13 april, dan kan dat!
Vanuit diverse plekken in Noord Nederland vertrekken bussen naar Indicator die je in de vroege ochtend ook weer terugbrengen. Afhankelijk van het animo wordt uiteindelijk bepaald welke opstapplaatsen doorgaan, dus zorg er voor dat jij en je vrienden zo snel mogelijk boeken!
Let op: Zorg er voor dat je boeking voor 4 april binnen is!

Staat je opstapplaats er niet tussen, zorg dan ervoor dat je nog 9 vrienden weet te strikken en stuur een mail naar busvervoer(at)indi-cator.nl. Indien mogelijk wordt je opstapplek dan toegevoegd.

Check dus snel onze site: www.indi-cator.nl en boek je bustickets!