Partyflock
 
­ Nederland

Hippie New Year bij Canvas

gepubliceerd door , op
Hippie new year
3 december 2012
Dit jaar gaat Canvas in volledige hippiestijl het nieuwe jaar in en nodigt iedereen uit voor een unieke happening. Ga mee terug naar de glanzende tijd van peace, love & happiness, en blaas vanaf het fenomenale dakterras van Canvas mooie idealen en goede voornemens nieuw leven in.

Tijdens Hippie New Year verandert Canvas in een spirituele oase. Kralenkettingen en bloemetjesmotieven kunnen weer uit de kast, want deze Oud en Nieuw draait alles op de zevende verdieping om vrijheid, liefde en flowerpower. Zo nemen waterpijpen en olielampen in de chill area iedereen mee naar het ultieme hippiegevoel en halen grote dromenvangers alle enge dromen met gemak weg. Zoals het echte bloemenkinderen betaamt, draait vanavond alles om delen. Omarm daarom andere freaks en ga gezellig gezamenlijk een tikje verlicht 2013 in. Spirituele readings en geestelijk leiders staan al paraat voor een kijkje in de toekomst, zodat het gloednieuwe jaar met een schoon geweten kan beginnen.

Natuurlijk is de dansvloer klaargestoomd voor wildebrassen en kleurrijke verschijningen. Alle doorgewinterde hippies kunnen hun lange haren los gooien op de muziek van eigentijdse smaakmakers. Internationale held LEFTO (Brownswood, België) en lokale zwaargewichten Rob Manga & Mr. Mendel (I Love Vinyl) nemen iedereen vanachter de draaitafels mee naar hippie paradijs. Verwacht een Oud en Nieuw boordevol soul, hiphop, deephouse, boogie en brasil. Neem een goede dosis liefde mee naar Hippie New Year, en keer aan het eind van de nacht als een verlichte hippie huiswaarts...

Tickets bestel je bij koop tickets

1 opmerking