Partyflock
 
­ Nederland

Dance Industry - NYC

gepubliceerd door , op
Dance Industry
14 november 2012
Voor de negende editie van het evenement Dance Industry heeft de organisatie verschillende dj-wereldsterren uitgenodigd. Het feest wordt gehouden in club Mondial te Beek op 22 december aanstaande. De organisatie wil met de grote artiesten ook van deze editie een groot succes maken.

Artiesten
Grote namen die tijdens het evenement zullen optreden zijn: Quintino, R3HAB en Puresang. Dj Quintino, bekend van zijn nummer 1 hit 'Epic' met Sandro Silva, zal voor de derde keer bij Dance Industry optreden. Hij is erg in trek bij het Limburgse uitgaanspubliek. Samen met R3HAB zijn deze twee dj's de laatste tijd veel in Amerika te bewonderen. Deze wereldsterren touren mee met Afrojack en komen in de vetste clubs van Amerika. De heren van Puresang zijn opkomende talenten. Hun muziekstijl is te omschrijven als progressive en electro. Zij hebben eerder al op grote festivals gestaan als Solar en 7th Sunday. Ook draaiden zij afgelopen september bij het uitverkochte Sonic Festival te Stein, een festival van Kay Events.

Thema New York
Het thema van de avond is New York City. De aankleding van de Mondial zal elementen bevatten van de stad New York. De decoratie speelt een grote rol, maar ook Quintino en R3HAB zullen de sfeer vanuit New York naar Beek brengen. Deze dj's hebben al regelmatig in deze wereldstad opgetreden. Dit is de eerste keer dat Dance Industry een groot thema aan het evenement koppelt.

Vervoer
Dance Industry zorgt voor een goede bereikbaarheid naar de Mondial vanaf de NS stations Heerlen en Maastricht. Er worden bussen ingezet, waarmee je voor maar 6 euro retour naar het evenement kunt. Hiervoor moet men zich aanmelden voor 18 december bij busvervoer@dance-industry.com.

De entree voor het evenement bedraagt 10 euro ex fee in de voorverkoop. De kaarten zijn online te bestellen bij koop tickets