Partyflock
 
­ Nederland

BAWS invites Appelsap

gepubliceerd door , op
BAWS
20 november 2012
FeestBAWS · invites Appelsap
Datumzaterdag 8 december 2012
LocatieAIR Site
Het éénjarig bestaan is pas net achter de rug, maar op 8 december staat de volgende editie van BAWS alweer klaar. En dit keer doen ze dit niet alleen. BAWS gaat voor de tweede keer een samenwerking aan met het meest succesvolle Hiphop festival van Amsterdam; Appelsap. Van Ben Westbeech tot Dj Drivah, van Siroj tot SP. De Hiphop scene is hier in groten getale aanwezig. En hoe.

Vaste Appelsap gangers zullen hem ongetwijfeld kennen, voor de rest een kleine intro. Breach aka Ben Westbeech is een van de meest veelzijdige dj's die de UK kent. Met een liveband, als producer of achter de draaitafels, Ben is van alle markten thuis. Deze muzikale Brit komt op BAWS zijn skills laten zien met een dope Hiphop set.

Hij is dj van de HydroBoyz en dan weet je wat je te wachten staat. Dj Drivah heeft al menig club op z'n kop gezet met zijn sets en komt dit dan ook op 8 december doen in AIR. Samen met topproducer Siroj kun je Hiphop van de bovenste plank verwachten.
Nieuwkomers bij BAWS zijn Hiphop prinsessen Coco & LouLou. Deze dames zijn up & coming met hun event Mandown en een ding is zeker; they know how to party.

AIR2 wordt deze keer overgenomen door de oude Hiphop garde. Eigenaar van de welbekende sneaker store Patta en maker van de Luffie Duffie Mixtapes, Dj Edzon did it all. Samen met Appelsap resident Dj SP zullen ze niks meer van de zaal over laten. Kapotmaken dus.

AIR1
Ben Westbeech Verenigd Koninkrijk (Hiphop set)
Dj Drivah
Siroj
Coco & LouLou
MC Leeroy

AIR2
Edzon
SP