Partyflock

No Bass No Glory viert eenjarig bestaan

No Bass No Glory viert eenjarig bestaan

anoniem gepubliceerd op
No Bass No Glory (flyer)
FeestNo Bass No Glory · one year anniversary
OrganisatieNBNG Site
Locatie22.24 Site
Datumvrijdag 21 december 2012
WinactieNo Bass No Glory actie, gesloten
StadDoetinchem
Evenementenorganisatie No Bass No Glory viert op 'doomsday' 21 december haar eenjarig bestaan in 22.24 met een bijzonder hardcorefeest: End of Days. Het thema haakt in op de voorspelling van de ondergang van de wereld op deze datum, door de Maya's. 'Met een vette knipoog natuurlijk', aldus organisator Carlos Stahn. 'Met End of Days vieren we op die dag dat we exact een jaar op deze locatie onze feesten organiseren. Wat is er mooier dan tijdens het gewraakte 'einde der tijden' je verjaardag te vieren?'

Tha Playah
Voor deze speciale verjaardagseditie van No Bass No Glory End of Days zijn kosten noch moeite gespaard. De defenders of earth zullen Doetinchem op haar grondvesten doen schudden: het No Bass No Glory Dj Team met resident deejays C-Kaos, Benoni, Intruder, Project4life, The Syntax MC en headliner Tha Playah zullen elke vorm van buitenaardse invloed genadeloos afstraffen.

Dwars door de geluidsbarrière
In samenwerking met Sound Solutions komt de welbekende geluidsmuur van MACH weer. 12.000 Watt vermogen voor handen en genoeg basresonantie om in de verste uithoeken van het heelal meteorieten te verpulveren, onder het motto 'die bass moet je niet horen, die moet je voelen!' Kortom: een prima cocktail voor een geslaagd verjaardagsfeest.

End of Days is alweer het zevende hardcorefeest van No Bass No Glory. De organisatie haalde voor vorige edities iconen als deejay Tieum, Offensive, Buzz Fuzz, DaY-már en Darkraver naar 22.24 in Doetinchem.

VIP arrangement
In samenwerking met 22-24 Club & Event biedt NBNG exclusief tijdens the one year anniversary een beperkt aantal VIP arrangementen aan. Een VIP arrangement bestaat uit: speciale VIP ingang, entree voor maximaal tien personen, een VIP tafel op het balkon met: twee flessen sterke drank naar keuze op ijs en diverse soorten fris. Het VIP arrangement voor maximaal 10 personen kost 350,- euro en is te reserveren via: 22-24.com en 0314-363867. Op is op!

Eerste 200 tickets special 'one year anniversary' prijs
De eerste 200 tickets zijn nu al verkrijgbaar voor de schappelijke prijs van 9,- euro ex. fee. Pre sale @ nbng.nl, 22-24.com en Ticketscript.

1 opmerking