Partyflock
 
­

Black Tie Christmas Party met Sunnery James & Ryan Marciano

anoniem gepubliceerd op
Sunnery James en Ryan Marciano, twee van de meest onderscheidende en creatieve muzikale karakters uit de hedendaagse Dance scene staan klaar om een wel heel speciale kerst met jou te vieren! Op dinsdag 25 december is het tijd om de rode loper en dansvloer te rocken van de compleet verbouwde club Corso in Rotterdam, in stijl uiteraard! Bereid je voor op een onvergetelijke avond.

Corso kan bijna niet wachten tot de kerst dit jaar, sinds Sunnery James & Ryan Marciano hun Black Tie feest hebben aangekondigd. Echte EDM liefhebbers zullen ook zeker tevreden kunnen zijn met de line-up; een mix van veelbelovende talenten en gevestigde namen die zich nu al klaar maken om op te treden bij ongetwijfeld het vetste X-mas evenement van het jaar.

Headliners Sunnery James & Ryan Marciano, bewezen zichzelf al menig keer met hun eigen concept 'Amazone Project' en twee uitverkochte ADE evenementen op rij in de Passenger Terminal Amsterdam. Geen twijfel mogelijk dat ze ook de Rotterdamse Corso zullen opzwepen met hun unieke en verrassend frisse sound!
Een team van super talenten zullen de twee vergezellen in de dj booth: Jaz von D, Michael Mendoza, Cincity's Yazz en host van de avond MC Gee.

Kortom: De perfecte manier om je 1e kerstdag compleet te maken! Na het familie diner kun je je opwachting maken bij de Corso in Rotterdam, die een intieme sfeer met alle belangrijke kerst ingrediënten zal verzorgen.

En niet te vergeten: De dress code is Black Tie. Dus geen jeans en sneakers toegestaan! Girls, grijp je kans om dat fantastisch jurkje aan te trekken met een paar goeie pumps. Mannen, rock je pak en strik. Wees vooral origineel, want het best geklede koppel krijgt een gratis fles champagne!