Partyflock

Hard Bass: reclamation · Latest info

Hard Bass: reclamation · Latest info

gepubliceerd door , op
Hard Bass: reclamation · Latest info (afbeelding)
FeestHard Bass · Reclamation
OrganisatieHard Bass Site
b2s Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 2 februari 2013
StadArnhem
Nederlands
Engels
Aanstaande zaterdag vindt Hard Bass: reclamation plaats in het Gelredome te Arnhem. Het belooft een legendarische avond te worden waarbij iedere formatie een dikke show neer gaat zetten! De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang. In dit bericht lees je de laatste belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten. Tot zaterdag!

Timetable
23:00 – 01:00 Blue
Code Black
Zany
Wasted Penguinz
Noisecontrollers (live)

01:00 – 03:00 Yellow
Frontliner
Tatanka
Bass Modulators
Headhunterz (live)

03:00 – 05:00 Red
Brennan Heart
Zatox
Psyko Punkz
Gunz for Hire (live)

05:00 – 07:00 Green
Crypsis
Thera
Digital Punk
B-Freqz (live)

Hosted by DV8

Galaxy (VIP)
22:00 – 23:30 Francois
23:30 – 01:00 Pavo
01:00 – 02:30 Zero-Gi
02:30 – 04:00 Pila
04:00 – 05:30 Lars Tindy
05:30 – 07:00 Gizmo

Klik hier voor de print at home versie van de timetable & het floorplan.

Tijden
Hard Bass: reclamation vindt plaats op 2 februari van 22.00 uur 's avonds tot 07.00 uur 's ochtends. Tussen 22.00 en 23.00 uur zal er een warming up set worden verzorgd. Wie deze zal verzorgen, wordt later deze week exclusief via Twitter bekend gemaakt. De openingsshow start om 23.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent en niks mist!

Uitverkocht
Hard Bass: reclamation is geheel uitverkocht! b2s raadt het af om via de zwarte markt tickets aan te schaffen, alle kaarten worden op echtheid gescand.

Zoals aangekondigd zijn er tickets, die via zwarthandelaren werden aangeboden, ongeldig gemaakt. Heb je een ticket in de zwarthandel gekocht en wil je controleren of deze ongeldig is gemaakt? Op http://tickets.b2s.nl/cancellations staan de ongeldig gemaakte kaartnummers gepubliceerd. Let op: de lijst die nu gepubliceerd is wordt mogelijk nog aangevuld, check hem daarom regelmatig.

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
  • Aparte VIP ingang
  • Gratis kluisje per 2 personen
  • Toegang tot de VIP tribune & VIP area in de Galaxy

Ingang
Let goed op! Op je ticket staat namelijk een ingang (E, Q of VIP) aangegeven, zorg dus dat je via deze ingang naar binnen gaat. Via een andere ingang dan die vermeld staat op je ticket, kun je niet naar binnen.

Decks
Door het bouwen van de twee enorme decks in de tribunes aan beide lange zijdes wordt er extra veel dansruimte gecreλerd. Deze decks zijn voor iedereen toegankelijk.

Merchandise
Er is speciaal voor Hard Bass: reclamation een merchandise lijn ontworpen. Deze producten zijn bij de b2s merchandise stand te koop. Je kunt hier met contant geld betalen, maar ook pinnen.

Livestream & On Demand
Hard Bass wordt dit jaar niet alleen live uitgezonden via b2s radio, maar ook middels een dikke video registratie via YouTube. Hiermee is Hard Bass: reclamation het eerste grote hardstyle evenement dat dit verzorgt. Op deze manier kunnen de thuisblijvers of fans in het buitenland toch meegenieten!

De video live stream is te bekijken via Youtube
De radio live stream is te beluisteren via www.b2s.nl/radio

Dit jaar zal er geen DVD uitkomen, de 90 minuten registratie zal uitsluitend On Demand worden aangeboden via UPC, Ziggo, TELE2, KPN, iTunes en diverse andere platformen. Meer informatie hierover volgt nog. Wil je op de hoogte worden gehouden van de release? Meld je dan hier aan!

Theme songs & CD
Dit jaar heeft Hard Bass niet 1 anthem, maar heeft iedere formatie zijn eigen theme song die de sound van die formatie vertegenwoordigt. De theme song van Green ken je al uit de trailer, deze is gemaakt door B-Freqz lid B-Front. De theme songs zijn geproduceerd door:

Code Black – R.E.V.O.L.U.T.I.O.N. (Official Hard Bass blue theme)
Bass Modulators – Requi3m (Official Hard Bass yellow theme)
Psyko Punkz – Electrobam (Official Hard Bass red theme)
B-Front - Undiscovered (Official Hard Bass green theme)

Deze tracks zijn vanzelfsprekend terug te vinden op de Hard Bass 4CD die net als voorgaande jaren wordt uitgebracht. De schijfjes zijn dit jaar gemixt door Noisecontrollers, Bass Modulators, Psyko Punkz en Frequencerz. Deze dikke verzamelaar is tijdens het evenement te koop bij de stand van Free Record Shop. Hier gaan ook diverse signeersessies plaatsvinden:

01.30 uur Psyko Punkz
01.30 uur Noisecontrollers
03.30 uur B-Freqz
03.30 uur Bass Modulators

Vanzelfsprekend is het album na het evenement ook digitaal verkrijgbaar via o.a. iTunes.

b2s television & radio
Op 24 en 31 januari zullen de sets van Hard Bass 2012 te horen zijn bij b2s radio. Op 31 januari zal er bij b2s television extra veel aandacht worden besteed met een Hard Bass: reclamation special. Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie hierover!

Social media
Tijdens de nacht zullen er berichten, foto's, audio & video's worden geplaatst op verschillende social media van b2s. Houd ons dus goed in de gaten op Facebook, Twitter, Youtube, Soundcloud en Google+­, als je op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen tijdens Hard Bass: reclamation.

#HB13
De hashtag op Twitter voor Hard Bass is #HB13. Gebruik dit in je Tweet als je iets over Hard Bass zegt en maak #HB13 trending topic!

Magazine
Dit jaar verschijnt er een Hard Bass editie van het b2s magazine. In dit magazine zullen veel interessante dingen te lezen zijn omtrent artiesten en evenementen. Na afloop wordt dit gelimiteerde magazine uitgedeeld. Ga je niet naar Hard Bass of heb je misgegrepen en wil je het magazine toch graag lezen? Geen probleem, want het magazine wordt tijdens de nacht al online gezet!

Hard Bass App
Dit jaar wordt een Hard Bass applicatie gelanceerd voor verschillende type Smartphones. Download de App in iTunes of de Google Playstore. Je vindt er alle informatie over het evenement, plus de complete line-up met timetable.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Houd er rekening mee dat ook aan de bar om legitimatie gevraagd kan worden.

Lockers
Bij de entree bestaat de mogelijkheid tot het huren van lockers. Deze kunnen gebruikt worden om o.a. jassen en tassen in op te bergen. Een locker kost 6 euro en de borg bedraagt 5 euro, deze krijg je terug wanneer je de sleutel inlevert. In een locker passen ongeveer 3 jassen, dus deel er eentje met je vrienden. Het is niet mogelijk om tijdens het evenement naar je locker te gaan, voor VIP is dit wel mogelijk.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Mobiel bereik
Tijdens Hard Bass komen tienduizenden bezoekers bij elkaar. Dit is een enorme extra druk op de zendmasten. Verschillende telecom aanbieders plannen daarom extra capaciteit in. Toch is het mobiele netwerk niet te garanderen. Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek.

Spullen meenemen
Eten en drinken mogen niet mee naar binnen. Volg je een speciaal dieet, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit. Het is tevens toegestaan om medicatie mee te nemen mits ook dit in een gesloten verpakking zit. Ook dien je een doktersverklaring bij je te hebben.

Munten & pinnen
Bij de ingang en verspreid over de locatie bevinden zich diverse muntkassa's en automaten. Bij iedere kassagroep is de mogelijkheid om te pinnen. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen. We raden je aan altijd voldoende contant geld mee te nemen naar het evenement.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie in Arnhem. Dit is 'zero tolerance', pas dus op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Rookbeleid
In het Gelredome is het niet toegestaan om te roken, dit is alleen buiten mogelijk onder de Oost tribune. Hier is een verwarmde tent geplaatst.

Parkeren
Er zullen tijdens Hard Bass verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden 'Parkeren Gelredome'. Voor meer informatie, het vooraf aanschaffen van parkeerkaarten en de routeplanning kun je hier terecht.

Bus
Indien je zelf geen vervoer hebt, kun je bij Event Travel een busreis boeken naar Hard Bass. Heb je zelf een bus geregeld, dan kun je deze hier voor een parkeerplaats aanmelden. Een parkeerplaats voor een touringcar kost 40 euro.

Openbaar vervoer
Het Gelredome is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Arnhem en vanaf daar verder met de pendelbus naar het Gelredome. Een retourkaartje kost 5 euro en is verkrijgbaar bij de opstapplaats. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.9292.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

Weer
Het kan 's nachts flink koud worden, zorg er dus voor dat je warme kleding aanhebt als je aankomt en weggaat. Deze kun je opbergen in een kluisje.

Website
Hard Bass heeft ook een eigen website, check www.b2s.nl/hardbass

Tot slot
Zorg goed voor jezelf en elkaar, zowel tijdens de reis naar, als op het evenement.

58 opmerkingen

Kan fucking niet wachten!
Iedereen veel plezier, ik sla maar eens een jaartje over :)
de youtube uitzending is wel een leuke opvullling van de zaterdag avond :)
Mobiel bereik
Tijdens Hard Bass komen tienduizenden bezoekers bij elkaar.­ Dit is een enorme extra druk op de zendmasten.­ Verschillende telecom aanbieders plannen daarom extra capaciteit in.­ Toch is het mobiele netwerk niet te garanderen.­ Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek.­

Of je plaatst wi-fi en er is niks aan de hand(Y) Werkte perfect in de rai met thunderdome en in het ziggodome met freaqshow:respect:
laatste aanpassing
Can't wait any longer!
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 28 januari 2013 om 10:54:
Of je plaatst wi-fi en er is niks aan de hand(Y)

Volgens mij is dat behoorlijk prijzig voor zo'n groep mensen. In de rai en ziggodome is dat al standaard aanwezig dacht ik ..
Uitspraak van Frixion op maandag 28 januari 2013 om 11:29:
Volgens mij is dat behoorlijk prijzig voor zo'n groep mensen.­ In de rai en ziggodome is dat al standaard aanwezig dacht ik ..­

Klopt bij Ziggodome! Echt ideaal :)
Voor de mensen die wel gaan, have fun :bye:
(ben btw zelf niet aanwezig)
Ik kan de Hard Bass app niet vinden in de google play store?
Uitspraak van Frixion op maandag 28 januari 2013 om 11:29:
In de rai en ziggodome is dat al standaard aanwezig dacht ik ..­

Dan kan dat ook in het Gelredome;) Maar niet iedereen weet dat daar wi-fi is;)
Zoveel mensen op een wifi netwerk maakt geen ruk uit, werkt zowiso niet ;). En de app kan ik nergens vinden voor Android?
mijn 1e Hardbass! kan echt niet wachten!!!!
Iedereen veel plezier....! Duidelijk Team Green :D
Ik zoek nog 2 kaartjes voor Hardbass in omgeving westland/den haag/rotterdam! contact me @ ursula_luijken@live.nl of stuur een PB.
Uitspraak van benskii op maandag 28 januari 2013 om 13:18:
Zoveel mensen op een wifi netwerk maakt geen ruk uit, werkt zowiso niet ;). En de app kan ik nergens vinden voor Android?

Idd nergens te vinden.... Bij mijn vriendin op d'r iPhone wel, maar daar stond de thrillogy app ook op die is nu vernieuwd naar Hardbass
Uitspraak van RRB op maandag 28 januari 2013 om 12:23:
Ik kan de Hard Bass app niet vinden in de google play store?

je moet volgens mij de 1e app downloaden die B2S online heeft gezet en dat was volgens mij Decibel. Die wordt dan steeds ge-update..
Volgens mij kan je die nog wel downloaden en dan krijg je meteen een update over Hardbass.. :)
Uitspraak van Q Mike op maandag 28 januari 2013 om 18:35:
je moet volgens mij de 1e app downloaden die B2S online heeft gezet en dat was volgens mij Decibel. Die wordt dan steeds ge-update..
Volgens mij kan je die nog wel downloaden en dan krijg je meteen een update over Hardbass.. :)

Je hebt gelijk, ik heb t uiteindelijk gedaan via de Google Play website: https://play.­google.­com/store/apps/details?id=­com.­mobileroadie.­app_­2425&­feature=­search_­result&­rdid=­com.­mobileroadie.­app_­2425&­rdot=­1
Uitspraak van Chiique :bounce: op maandag 28 januari 2013 om 10:43:
de youtube uitzending is wel een leuke opvullling van de zaterdag avond

Idd voor als t kaartje niet lukt....
Uitspraak van TABITHAAA op maandag 28 januari 2013 om 16:59:
Ik zoek nog 1 kaartje voor Hardbass
weer geen dvd beetje jammer ist wel
3e Hard Bass alweer.­ ZIN IN!
Heeft er iemand nig kaartjes?? Pm me please !!
Uitspraak van J. op maandag 28 januari 2013 om 21:38:
3e Hard Bass alweer.­ ZIN IN!
Uitspraak van J. op maandag 28 januari 2013 om 21:38:
3e Hard Bass alweer.­ ZIN IN!
Uitspraak van MiszJade op maandag 28 januari 2013 om 15:15:
mijn 1e Hardbass! kan echt niet wachten!!!!
Ik citeer:
Lockers
Bij de entree bestaat de mogelijkheid tot het huren van lockers.­ Deze kunnen gebruikt worden om o.­a.­ jassen en tassen in op te bergen.­ Een locker kost 6 euro en de borg bedraagt 5 euro, deze krijg je terug wanneer je de sleutel inlevert.­ In een locker passen ongeveer 3 jassen, dus deel er eentje met je vrienden.­ Het is niet mogelijk om tijdens het evenement naar je locker te gaan, voor VIP is dit wel mogelijk.­


Is dit net zoals bijvoorbeeld in de Jaarbeurs dat je ιιrst je locker hebt en daarna je entree? Is voor mij de eerste keer GelreDome, maar kan me voorstellen dat dit het geval is.­ Als ik dus voor de terugweg eten/drinken mee wil nemen, kan ik dit hier kwijt?
Uitspraak van Remi! op dinsdag 29 januari 2013 om 11:33:
Is dit net zoals bijvoorbeeld in de Jaarbeurs dat je ιιrst je locker hebt en daarna je entree? Is voor mij de eerste keer GelreDome, maar kan me voorstellen dat dit het geval is.­ Als ik dus voor de terugweg eten/drinken mee wil nemen, kan ik dit hier kwijt?

Je wordt pas gefouilleerd nadat je, je spullen in een kluisje hebt gestopt. Dus dat kan inderdaad. Alleen de kluisjes zijn net als altijd niet heel erg groot ;)
Hard Bass wordt dit jaar niet alleen live uitgezonden via b2s radio, maar ook middels een dikke video registratie via YouTube.­ Hiermee is Hard Bass: reclamation het eerste grote hardstyle evenement dat dit verzorgt.­ Op deze manier kunnen de thuisblijvers of fans in het buitenland toch meegenieten!

Op youtube misschien wel.
Maar kan me herinneren dat Sensation Black en White in 2006 al werden uitgezonden via een stream.
Was zelf bij Black toen maar White weet ik het zeker.

Maar neemt niet weg dat het wel gaaf is dat ze dit naar al die jaren weer doen.!
De Kluisjes staan buiten in een tent, voordat je naar binnen gaat dus.­ je kan ook een grotere kluis huren.­ dan heb je wel eentje onderaan en deze kost een euro extra.­
Iemand interesse in een GRATIS kaartje? Zoek namelijk een BOB vanaf omgeving Goes / max Bergen op Zoom.­
Jij bobt en wij betalen je kaartje.­ Sweet deal, toch?
Iemand nog een kaartje over toevallig in de buurt van haarlem?
Ah aftellen!!! :D
3 days to go, It's coming to your face and it leaves no trace!
https://soundcloud.­com/sephixofficial/sephix-hard-bass-warm-up#­play

1. Wildstylez - Huh?!
2. Zatox & Vamper - The Revolution
3. Stephanie ft. MC Chuckie - The Nation Of Hardstyle
4. Psyko Punkz - Lets Get Ill
5. D-Block & S-te-Fan - Madhouse (Hard Bass Edit)
6. Wild Motherfuckers - Hard Bass (Hard Bass 2011 Anthem)
7. Francesco Zeta & Doctor Zot - Shake That Monkey
8. Zatox & Ran-D - Indoctrination
9. Gunz For Hire - Bolivia
10. B-Front - Virus
11. Frequencerz - Burnin'
12. Gunz For Hire - Kings of the Underground
13. Luna & E-Force - Masterclass
14. Activator - Big Fat Pancakes (Edit)
15. The Beholder & Max Enforcer - Be Amazed (Hard Bass 2008 Anthem)
16. Crypsis & Adaro - Another Shit Track
17. Zany - The Fairy Legend
18. Zatox - Brutal
19. Jack of Sound - Zombies
20. Dark Oscillators - Trapped (Titan Remix)
21. Radical Redemption - Annihilate
22. Crypsis & Thera - Pulling The Trigger (Thera 2012 Mix)
23. Solutio & The I's - Necromancy
24. Radical Redemption & Crypsis ft. MC Tha Watcher - Unlike Others

Tot zaterdag :D!
Uitspraak van :bye: partieflok op dinsdag 29 januari 2013 om 09:10:
Qlimax 2.­0

Onzin. Verschil is dat er bij Qlimax een heel verhaal omheen zit.
niet roken binnen, sjezus hoe houd je dat vol, zeker als je een paar pillen op hebt, succes dermee want ik ben er niet bij!
Uitspraak van vman op woensdag 30 januari 2013 om 20:12:
niet roken binnen, sjezus hoe houd je dat vol, zeker als je een paar pillen op hebt, succes dermee want ik ben er niet bij!

Zeggen ze overal maar word toch wel gedaan, 90% van de security zegt er niks van en de rest vraagt alleen ff vriendelijk of je m uit wil maken :p
Nog 1 kaartje gezocht omgeving Eindhoven / Asten
Wanneer doen ze weer is wat early rave draaien op dat hard bass ;) Toen was het nog leuk :D
Wat zou ik hier graag heen gaan.. nog 2 jaartjes wachten :(
Have fun everybody!
Uitspraak van Zuilense Aussie:xtc: op donderdag 31 januari 2013 om 12:20:
Wanneer doen ze weer is wat early rave draaien op dat hard bass ;) Toen was het nog leuk :D

ik zeg b-freqz, doe eens gek :P
Uitspraak van Zuilense Aussie:xtc: op donderdag 31 januari 2013 om 12:20:
Wanneer doen ze weer is wat early rave draaien op dat hard bass ;) Toen was het nog leuk :D

+1
heb dr maar 1 woord voor : KNALLUH !!! :bounce:
2e hardbass, kan niet wachteee!! :D