Partyflock
 
­ Nederland

Blast from the Past

gepubliceerd door , op
De laatste editie van Blast From The Past ligt alweer een tijdje achter ons dus is BFTP er weer. Helemaal terug van weggeweest om Sittard weer te laten knallen. Ook deze keer gaat BFTP weer met jullie terug in de tijd. Even terug naar de tijd dat alles beter was, maar vooral terug naar de muziek en Dj's van toen. De Fenix zal ook deze keer weer gaan trillen.

Met de ervaring na de laatste editie heeft BFTP ervoor gekozen om bij deze tweede keer in de Fenix het iets anders aan te pakken. Het concept blijft hetzelfde alleen de indeling zal iets veranderen. Zo zal er geen tweedde area meer zijn dit omdat de animo hiervoor erg laag was de vorige keer, wel was het in de rookruimte erg druk en daarom zal area 2 als rookruimte gebruikt gaan worden.

Met het wegvallen van de tweede area is er wel meer ruimte gekomen om flink uit te pakken voor de rest van de locatie, zoals de line-up, die heeft een flinke upgrade gekregen. Decoratie is ook heel belangrijk dus daar is ook weer flink wat werk en tijd aan besteed. Ook heeft BFTP geluisterd naar reacties van jullie de bezoekers. Zo zal er eerder wat meer tempo gemaakt gaan worden kwa muziek, maar het concept van het feest blijft hetzelfde.

Hier al een klein voorproefje wat jullie kunnen verwachten deze avond. Check daarom hieronder alvast de nieuwe teaser:



Jullie kunnen de volgende stijlen weer van BFTP verwachten: early jump, early hardstyle, oldschool, early hardcore, early rave.

Line-up:
Lars (Forze DJ Team - Decibel)
Ruthless (Pussy lounge)
Rob & MC Joe (Masters of Hardcore)
Mindspinners (Blast from the past)
Mr. Sinister (Raving Nightmare)
X-treme (Proud 2 Be Hardcore)
B.I.G. (WiSH Outdoor 2011)
D.O.P.A. MC (Earthquake)

2 opmerkingen

Mooi dat een organisatie luisterd naar hun bezoekers:respect:
Uitspraak van GabberPinda4Life op dinsdag 27 november 2012 om 11:39:
Mooi dat een organisatie luisterd naar hun bezoekers:respect:

De bezoekers bepalen t grootste gedeelte van de sfeer op n feest, wij vinden het daarom belangrijk naar hun ervaring en hun beleving te luisteren om elke editie weer een knalfeest te maken...