Partyflock
 
­

NRG Indoor · The roadmap to energy music

anoniem gepubliceerd op
Goed nieuws voor Hoofddorp en omgeving, NRG strijkt neer in de betoverde Claus Ballroom. Deze Balzaal is als een sprookje zoals in 1001 nacht en uitermate geschikt voor een avondje helemaal uit je dak. Zeven uur lang genieten van pure hardstyle met een behoorlijk rauw randje.

Het festivalseizoen is voorbij en de dagen worden korter. Dat betekent dus ook dat de nachten weer langer worden. Met uren lang feesten en energie muziek kom je die nachten wel door. Hoewel met een glimlach wordt teruggekeken op NRG Festival is het nu tijd voor de indoor editie. The Roadmap to NRG Festival has started. Op 29 december zal NRG VIBE een spectaculaire show gaan neerzetten waar men een heel jaar over zal gaan napraten. Gevestigde en nieuwe namen in the scene zullen dat dan ook gaan schitteren op muzikaal gebied.

De kaartverkoop voor NRG Indoor is begonnen en de laatste early bird tickets gaan over de toonbank. De tickets voor NRG Festival op Beach club Fuel waren al snel uitverkocht, zorg dus dat je op tijd je kaarten aanschaft want de line-up is van hoog niveau! Tickets bestel je bij Ticketscript.

Line-up

Agenda NRG

7 opmerkingen

yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Nice!! Daar zijn ze weer! Ik wist niet dat Claus zo'n vette zaal had! Moet ik bij zijn!

Vette line-up!
Wordt zeker vette avond perfecte lokatie perfecte line up en allemaal gezellige.­mensen die maar voor 1 ding komen!!! Nrg indoor tot een.­knalfeest maken!!!!!!
NRG Flikt het weer !
Wat een line up! Wat een zaal! Dit is toch gewoon weer een feest van de bovenste plank! Heel veel zin in !
Gaat een mooi feestje worden! Kijk er nu al naar uit!!!
dit wordt een beukfeest :D
kaarten in de pocket, geweldige locatie en line up is nog beter dan headhunterz ziggo dome