Partyflock
 
­ Nederland

This is Sick

gepubliceerd door , op
This is Sick
26 november 2012
Armstrong is betrapt op het gebruik van EPO, de Russische vrouwengroep Pussy Riot moet het gevang in voor het zingen van vieze liedjes en de Hifi moest met Leids Ontzet tijdelijk haar deuren sluiten vanwege een paar met verfspetters vervuilde rookmelders. Kortom; het gaat weer lekker in de wereld. Reden te meer voor This is Sick om weer een feestje te geven. Deze keer een heuze Dekmantel special.

Om het debacle van 2 oktober een beetje goed te maken hebben ze van This is Sick naast Thomas Martojo ook Casper Tielrooij weten te strikken voor de editie van 14 december. Beide heren ken je natuurlijk van de succesvolle Dekmantel feesten en hebben op alle grote feesten in ons land hebben gedraaid. Ze zullen ditmaal de Hifi vullen met hun disco, funk, soul, house en techno klappers.

Daarnaast staan ook de boys van de populaire 'MyHouse' feesten op het menu. Erik Lourenssen, Berend Kirch & Jeroen Kok, zullen net als Mr. Martojo en Mr. Tielrooij het publiek verwennen met hun crème de la crème platen van weleer en van dit moment.

Koen Lebens, founder van This is Sick, zal samen met vriend Nijs (bekend van Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje) aan het einde van de avond de boel eerbiedig door midden zagen. Geen muur te hoog, geen plaat te dik en geen dansvloer te vol. Oude klappers van het Massi DL tijdperk zullen worden gevarieerd met hedendaagse house en techno.

At last but nog least hebben ze nog die andere bazen die al vanaf het eerste uur This is Sick vergezellen met hun dansjes, deuntjes en fratsen. Tom Noah & Sander May zullen ook dit jaar weer de juiste tonen spinnen zodat menig vrouw al soppend de dansvloer moet verlaten om een verschoning te scoren.

Kortom, het wordt weer Sick!