Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers NYE in P3

gepubliceerd door , op
Latin Lovers komt op de leukste avond van het jaar met een dikke NYE special op een nieuwe locatie: Oud & Nieuw in poppodium P3 in Purmerend! De altijd spectaculaire NYE avond en nacht vier je natuurlijk gewoon met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Latin Lovers! P3 is een wervelend poppodium met dik geluid en een fantastisch lichtplan. Latin Lovers zal deze avond 2 (!) zalen hosten met in de Latin Lovers area o.a. Franky Rizardo, Michael Mendoza & Genairo Nvilla en in de Eclectic area de sensatie van 2012: Yellow Claw!

Latin lovers area
Trommels, percussies, heerlijke vocalen en dikke drums. Dat is Latin Lovers! In een zomerse setting en uitbundig decor zal de Latin Lovers area vooral sexy en vrouwvriendelijk zijn. In deze area staan de artiesten Franky Rizardo, Roul and Doors, Michael Mendoza, Jasper Clash, en Genairo Nvilla voor je klaar voor een dozijn aan heerlijke latinhouse!

Eclectic area
Wie kent ze niet? Yellow Claw! Met hits als 'Het Allermooiste Feestje' 'Krokobil' en hun laatste knaller 'Nooit Meer Slapen' is dit energieke trio klaar om 2012 knallend af te sluiten en om 2013 te starten met een megaknaller! Hiphop, trap, dubstep, moombahton, alles komt voorbij als Yellow Claw de dj booth overneemt. In deze area staan naast Yellow Claw ook Weslo (Tik Tak) en Donagrandi.

Earlybird tickets
Speciaal voor de vroege vogels en snelle beslissers zij er Earlybird tickets beschikbaar. Voor maar 22,50 euro heb jij je Earlybird kaartje al in huis en deze kun je bestellen op www.latinlovers.nl, www.p3purmerend.nl, koop tickets of je haalt ze gewoon bij een Free Record Shop bij jou in de buurt. Let op, deze actie duurt t/m 25 november!

Normale kaarten kosten 32,50 euro en zijn ook te verkrijgen via www.latinlovers.nl, koop tickets, www.p3purmerend.nl of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt. Let op, er zullen geen kaarten aan de deur verkocht worden! Haal dus je kaartje in de voorverkoop en wees garant voor een spectaculaire NYE met Latin Lovers en Yellow Claw! De deuren van P3 gaan met Oud & Nieuw om 23.30 uur open en het feest duurt tot...jullie niet meer kunnen...