Partyflock
 
­ Nederland

Evenementen E.H.B.

gepubliceerd door , op
Evenementen E.H.B.
5 februari 2004
FeestThe Boss of the Bass · is back again!
Datumvrijdag 27 februari 2004
LocatieThe Shaker
Na een winterslaap van 2 maanden is het weer tijd om wakker te worden en weer eens wat leuke feesten uit de grond te trekken en dat hebben we dan ook gedaan. E.H.B. presenteert dan ook met trots de volgende feesten; The Boss of the Bass, Pirates of the Hardcore Sound, Hall#2@Disturbed 3.0, Underground Future, Hall#3@Curse of Darkness, en The Boss of the Bass' b Birthday Party.

The Boss of the Bass wordt zoals gewoonlijk gehouden in het altijd gezellige The Shaker in IJsselstein, en er is qua dj's deze keer flink uitgepakt; Vince, Lunatic, Miss Hysteria, Toxic en The The Masochist zijn maar liefst aangetrokken naast de vaste crew van mod & fonzie, Mortis en Tumbler om dit feest tot een klapper te maken. Boven zal er wederom techno en industrial gedraaid worden door regionale helden zoals Unitec, Tribbez, Jurgen Kranz, Mandark, Syndrome, Shock-design en Cartman & Dennis. Hopelijk is de sfeer weer net zo goed als de vorige keren zodat iedereen het gezellig naar zijn zin heeft, het bier rijkelijk kan vloeien en iedereen lekker uit zijn bol gaat.

Nadat de vorige editie van Pirates of the Hardcore Sound helaas helemaal in het water was gevallen door de malafide boekhouding aan de Tractieweg, is er deze keer gekozen voor een veilige lokatie, te weten de Loose End in Reeuwijk, deze locatie is in 2003 grondig verbouwd en voorzien van splinternieuw geluid. Ook is de entreeprijs extreem laag gehouden, te weten slechts 8 euro. Het feest is op zaterdag 13 maart, duurt van 22.00 tot 05.00 uur en er is zeer goede parkeergelegenheid vlakbij deze lokatie.
Voor dit feest is The King of Hardcore gebooked, Buzz Fuzz, hij zal het nieuwe geluid tot het uiterste gaan testen met zijn beukende beats. Hij zal worden bijgestaan door oa The Scoundrel, Mortis, Eek, Dominoiz en Tumbler.Het openingsfeest in deze lokatie is echter Hardfusion dat 7 februari plaatsvindt.

Op vrijdag 2 april zal E.H.B. zaal 2 hosten in een samenwerkingsverband met 2-Dance. Op dit feest, Disturbed 3.0 in The Shaker in IJsselstein, wordt flink uitgepakt door 2-Dance, want maarliefst 5 bekende acts zijn gebooked voor dit feest, Chosen Few, Dano, The Darkraver, Endymion en Krank im Kopf zullen in de grote zaal draaien naast de vaste krachten Kenny & Shiver en Syndrome. E.H.B. doet het op dit feest rustig aan en zal zaal 2 hosten met de lekkere hardcore cq classix van 1991 tot 1995 met de vaste crew; Fonzie vs MOD, The Scoundrel, Mandark en Mortis, tevens krijgen 2 talents de kans om zich lekker warm te draaien in deze gezellige tent. DJ ZubZero zou de kans krijgen maar helaas voor hem zit hij op de Antillen, dus komt zijn talentvolle broertje in plaats van hem, dj Next Dimension. ook zal het talent DJ Larz uit Tegelen zijn opwachting maken.

Om een beetje afwisseling in het soort feesten te creeren heeft E.H.B. ook een hoogwaardig technofeest georganiseerd, Underground Future met maarliefst 3 absolute toppers, namelijk Greg Martini, Xanno Gallois en Floornoiz, zij zullen worden bijgestaan door Jurgen Kranz, Mandark, Unitec en Shock Design. Dit feest heeft geen voorverkoop, kaarten aan de deur zijn 10 euro, en wordt gehouden in de Loose End in Reeuwijk, wees niet te laat, bij het vorige Underground Future feest met oa Jerome en Vincent de Wit, moesten we mensen teleurstellen omdat het uitverkocht was!

Op koninginnenacht 29 april gaat het echt helemaal los, want dan zal E.H.B. zaal 3 hosten op The Curse of Darkness in the Happydayzz te Culemborg en in zaal 1 en zaal 2 dj's leveren op dit grote feest. Happy Dayzz in Culemborg is een schitterende tent en geschikt om helemaal los te gaan. E.H.B zal in zaal 3 techno en industrial draaien en er is gekozen voor exact dezelfde line up als in zaal 2 op the Boss of the Bass is back again!, te weten; Unitec, Tribbez, Jurgen Kranz, Mandark, Syndrome, Shock Design en Cartman en Dennis. In zaal 1, de hardcore zaal, levert E.H.B DJ Eek, een bovengemiddeld talent dat al op meerdere feesten heeft laten zien dat ie zeker niet de mindere is van bekende dj's, maar hij zal flink moeten uitpakken want hij staat namelijk naast: Buzz Fuzz, Distortion, Panic, Paul Elstak, Rick en Neophyte. Dat wordt raggen. In zaal 2, de hardstyle zaal, levert E.H.B. dj Mortis en het gekkenhuisduo mod vs Fonzie bekend van de 2fast4trance en the Kickoff feesten in Leeuwarden, ook zij zullen aan de bak moeten want zij staan naast, Balistic, The Beholder, Bountyhunter, Gizmo en Fibre. Dit feest is op 29 april en begint om 2200 uur en duurt tot 5 of 6 uur, de entree is 20 euro aan de deur, 2,50 van deze entreegelden zal ten goede komen aan een Ronald MacDonaldhuis, kaarten zijn ook verkrijgbaar via de ticketbox. Dit mag je niet missen.

Ook op de 2e editie van The Curse of Darkness zal E.H.B. een zaal hosten, datum is echter nog niet confirmed, helaas.

Op 12 juni zal er een besloten verjaardagsfeest van E.H.B. plaatsvinden, kaarten worden hiervoor uitgedeeld aan partypeople, hier draaien oa Rick LT, Mandark, Jurgen Kranz, mod vs Fonzie en Spy-D vs Tumbler. Dit feest zal ook in de Loose End in Reeuwijk gehouden worden, is alleen voor mensen met een geldig ticket en duurt tot in de vroege uurtjes en de bitterballen zijn gratis.

15 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
toch maar een keertje gaan kijken daarzo in de shaker. zie steeds vaker die naam voorbij komen :9
dat word weer :bounce: in the shaker
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
Hij heeft het er maar druk mee! :D (Y)
Ziet er netjes uit, ben bij sommige feesten zeker aanwezig!!! :D
gasten zitten niet stil :yes:


:bounce:
2,50 per entreekaartje naar het Ronald MacDonaldhuis!! Goeie aktie! :respect:
Dat hebbie allemaal weer vet geregeld sven! Heb nu al overal zin in. Vooral om als laatste te KnaLLuH op Pirates!!! Be there partypeople....
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
:bier: :zuipen: :bier: :zuipen: :bier: :zuipen:

U R ALL WELCOME

:bier: :zuipen: :bier: :zuipen: :bier: :zuipen:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 68586, 3822, 70271}
jajajajajjaja LEUK!

het is wel tribbezz svennemans :P
Artiest {SHOWLIST artist 9564, 6326}
ja ja ziet er weer topie uit allemaal word weer lekker feesten
 
Artiest Mandark
Hehehehe, we hebben het er maar druk mee....het houdt je van de straat he!!

;p
laatste aanpassing
 
Jaja weer lekkur knallen in The Shaker :)
Goed georganiseerd opzich en lekker dichtbij :)
Ben natuurlijk vaak van de partij ;-)
Artiest {SHOWLIST artist 63943, 3058, 72751}
gaan daar zeker een paar leuke feesten van maken!
dan maar hopen dat niet die pogooo boeren niet weer de hele locatie bezet houwe :s

wand et is daaro best klein maar wel fijn :D
laatste aanpassing