Partyflock
 
­ Nederland

Vendettah pre-release party

gepubliceerd door , op
BML Events en Vendettah bundelen krachten. Op 30 november 2012 zal Danssalon inCasa vol staan met ware liefhebbers van de hardste muziekstroming die dit vaderland kent. Deze dag zal als onvergetelijk worden ervaren vanwege de munitie: gastheer Vendettah, en uiteraard vele gasten, zullen een avond gaan creëren die door menigeen als legendarisch zal worden gezien.

BML residents N-ergetic en MC D-Lyric zijn uiteraard van de partij en vele ogen zullen gericht zijn op de enige echte Noize Suppressor. Deze Italiaanse grootheid weet als geen ander deze pré-release party in de geschiedenisboeken te planten. Echter gaan Johnny Napalm en uiteraard Lunatic & Miss Hysteria de Italiaan helpen met deze taak.

Daarnaast heeft deze avond nog veel meer te bieden:

Line Up:
Brothers of Hardcore
HAMdj
Johnny Napalm
Lunatic
Mindfuck
Miss Hysteria
N-ergetic
Noize Suppressor
Vendettah

MC D-Lyric
MC M-Core

In 2013 zal Vendettah een album uitbrengen met daarop zijn nieuwste en dikste tracks. Om dit groots te vieren zal er in 2013 een release-party zijn. Begin 2013 volgt daarvan de eerste informatie. Als eerste zullen de ogen gericht zijn op de pre-release party van 30 november a.s.

BML Events en Danssalon inCasa zullen, na het succes van Innovator, opnieuw de handen uit de mouwen steken om een succesvol feest neer te zetten. De voorverkoop is al in volle gang. Wees er snel bij en koop vandaag nog een kaartje. Danssalon inCasa in Leiden staat garant voor een heerlijke atmosfeer, uitstekend geluid en thematische indrukken.

BML Events heeft naast de Vendettah Pre-Release Party nog een groot feest op de agenda staan. Op 26 januari 2013 zal het Paard in Den Haag de thuisbasis zijn van het feest Legend met o.a. Amnesys, Prankster en System Overload.

Tickets bestel je bij koop tickets

3 opmerkingen

 
so sex, i love the two girl.
and i see them in the Air Max Official site.