Partyflock
 
­ Nederland

PaardenKracht pleit voor meer disco en unicorns in AIR

gepubliceerd door , op
Horse meets Disco
11 oktober 2012
Na het grote succes van de eerste editie van Horse Meets Disco in AIR en het hosten van verschillende stages op o.a. Buiten Westen en Valtifest vond Paardenkracht het wel weer tijd voor een discofeestje. Op vrijdag 16 november staat AIR in het teken van D.I.S.C.O. tijdens de 'Unicorn Edition' van Horse Meets Disco. Hoofdgasten zijn de Amerikaanse super-remixer Jacques Renault en de Portugese Social Disco Club naast SHMLSS, Les Deuxx en Mikey Nice. En Vriendje van Ferry host net als vorige keer AIR2, dus haal die discoschoenen maar vast uit het vet.

Jacques Renault staat bekend om zijn verslavende remixen zoals 'I Walked Alone' en 'Beam Me Up'. Zijn remixen worden overal ter wereld gedraaid en verwerkt in de 'Magic Tapes' van The Magician. Op Buiten Westen sloot hij legendarisch af bij de Paardenkracht stage, niemand kon stil blijven staan. Paardenkracht kon dan natuurlijk niet anders dan hem meteen vragen voor de volgende editie van Horse Meets Disco.

De uit Porto afkomstige Humberto Matias alias Social Disco Club heeft al vele disco en house producties op zijn naam staan en niemand minder dan Greg Wilson maakte een remix van een van zijn platen. Hij staat voor de tweede keer in Nederland en zal gaan laten horen waar de disco van nu over gaat.

De boys van SHMLSS zijn residents van Horse Meets Disco en gaan lekker, ze zijn niet te stoppen. Ze hebben inmiddels een grote fanbase opgebouwd met hun maandelijkse mixtapes via soundcloud en zijn bijna elke weekenddag wel ergens in een dj-booth te vinden. Les Deuxx (Andela & Caron) en Mikey Nice zijn ook op de disco-tour en maken zoals altijd elk feest tot een feest.

Ooit zaten ze in een band met roze pakken en nu ken je ze als Vriendje van Ferry. Voorvechters van 'Old Dutch Pancake House'. Een rots in de branding van de vrolijkheidvijver. Op 16 november zijn zij de eigenaren van de o zo knusse kleine zaal van AIR.

'Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn'. Paardenkracht is verliefd en wil hun liefde voor unicorns met iedereen delen op de tweede editie van Horse Meets Disco in AIR. De club zal compleet omgetoverd worden tot 'Disco unicorn Paradise'. Van 22:00 tot 00:00 uur exposeert Paardenkracht haar tofste Photobooth foto's van afgelopen jaren in de cocktailbar van AIR en kan men uiteraard ook zelf op de foto. En ja, het is wederom verboden te shuffelen en fistpumpen op vrijdag 16 november. Het is weer tijd om écht te dansen!