Partyflock
 
­ Nederland

Hellbound: de Hardcore Republic presenteert haar volkslied

gepubliceerd door , op
Hellbound
9 juli 2012
FeestHellbound · Hardcore Republic
Datumzaterdag 10 november 2012
LocatieNorth Sea Venue
Er staan nog vele onvergetelijke feesten op de agenda dit jaar en hopelijk kun je ze allemaal meemaken. Maar voor de echte underground fanatics is er één feest dat je zeker niet mag missen; Hellbound – Hardcore Republic. De Hellbound legende houdt nog altijd trots en ongebogen stand en de wapenbroeders staan paraat om op 10-11-12 een nieuwe generatie volgelingen te verwelkomen in de Hardcore Republic.

Er zijn niet veel feesten die kunnen tippen aan de brute, ruige en compromisloze line-up van de Hardcore Republic, die op het punt staat uit haar voegen te barsten en haar muzikale terreur over de wereld te verspreiden op de meest onheilige datum; 10-11-12. Gebroederlijk wordt uitgekeken naar de voorhoede van de DJ's met hun vooruitstrevende, rauwe geluiden van morgen. Terwijl de Hellbound vlag in de top gehesen wordt, wordt er in de Hemkade gedanst tot zelfs de meest doorgewinterde liefhebbers er bij neervallen en onze Hardcore kameraden hen gehavend maar voldaan het zonlicht van de volgende dag in dragen. Maar de Hardcore Republic is dan eindelijk al weer een feit; Hakkûûh!

Elke revolutie kent haar eigen lied. Zoals de Hasta Siempre de Cubaanse revolutie kracht bij zette en de Marseillaise het volkslied was van revolutionair Rusland, zo heeft ook de Hardcore Republic haar eigen anthem. Check hier het beestachtige Hardcore Republic Anthem van Omkara:



And the winner is
De winnaar van de Partyflock timetable contest is Nielsch_86 door zijn originele en creatieve Hardcore Republic timetable landkaart. Bedankt voor je inzending, Multigroove neemt via PB contact met je op om je het Hellbound Hardcore Republic Propaganda prijzenpakket toe te sturen. De definitieve, officiële timetable van Hellbound wordt volgende week bekend gemaakt.

Hellbound Hardcore Republic Radio Specials
De laatste twee Hellbound Hardcore Republic Propaganda packages worden verloot onder de luisteraars van de twee Hardcore Republic Radio specials op Fear.FM Fear.fm en Fresh FM. De uitzendingen zijn op 2 en 7 november te beluisteren, uiteraard met enkele prominente wapenbroeders van de Hardcore Republic als gast DJ. Hieronder het uitzendschema:

vrijdag 2 november:21:00 - 00:00 Hellbound Hardcore Republic Special @ Fear.FM
woensdag 7 november:21:00 - 23:00 Hellbound Hardcore Republic Special @ Fresh.FM


Voorverkoop
Regel jouw staatsburgerschap voor Hellbound – Hardcore Republic voor slechts 27,50 Euro via koop tickets Paylogic of bij een Primera vestiging bij jou in de buurt. Onze Hardcore broeders uit Duitsland, België en Frankrijk zijn er ook massaal bij, dus scoor je ticket vandaag nog als je deze niet wilt missen!

Steun de revolutie
Sympathisanten van de Hardcore Republic kunnen de revolutie steunen via:
[presence element=organization id=6]{aanwezigheid niet begrepen}

Of check de vernieuwde website voor de laatste ontwikkelingen: Multigroove.nl

10 opmerkingen

cool
 
Errug dik weer! :bounce: Two weeks and counting!
Reng deng deng vet nummer ! De gothic video clip niet
Lijken wel thunderdome 2007 praktijken met dat filmpje