Partyflock
 
­ Nederland

Dazzleville
New Years Night Festival op NDSM

gepubliceerd door , op
Dazzleville
8 november 2012
Oud en Nieuw wordt dit jaar op spectaculaire wijze gevierd op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord. Meer dan 50 dj's, live-acts, artiesten en kunstenaars dragen bij aan dit nachtfestival dat van 21:00 tot 6:00 uur zal duren. Het festivalterrein heeft 6 binnenlocaties rondom een groot buitenplein waar om 00:00 uur iedereen samenkomt om elkaar een te gek nieuw jaar toe te wensen!

In 2010 werd Dazzleville uitgeroepen tot het nr. 1 feest van Amsterdam. Door de aangescherpte regelgeving werd het evenement in 2011 afgeblazen. Maar dit jaar is het dus weer terug op de werf en het beloofd een hele goeie editie te worden.

Dazzleville staat bekend om haar ruige karakter en trekt bezoekers uit het hele land die wel houden van een avontuur tijdens de jaarwisseling. Muzikaal gezien komt de nadruk dit jaar te liggen op electronische live acts, dj's en rauwe performances waarbij een spectaculaire vuurshow om 00:00 uur zeker niet zal ontbreken. Maar ook de liefhebbers van nu-disco, techno, tropical bass, worldbeat en live bandjes komen aan hun trekken.

Oud en Nieuw is typisch een feest dat je wilt vieren met al je vrienden. Vandaar dat Dazzleville een breed opgezet programma aanbiedt waar voor iedereen wel iets goeds tussen zit. Om het makkelijker te maken om met z'n allen te komen, biedt de organisatie een groepskorting aan! Hierover lees je meer op de website. De kaartverkoop is reeds gestart, begin november wordt de definitieve line-up bekend gemaakt.

Tickets:
Early bird € 42,50 (limited)
Regular € 52,50
Gettogether! Get 8 tickets for the price of 7 (limited)

Tickets bestel je bij koop tickets

2 opmerkingen

Iets bekend van de line up?
Misschien wel handig als je weet waar je kaarten voor gaat bestellen.
Uitspraak van maffioso op zaterdag 27 oktober 2012 om 17:38:
Misschien wel handig als je weet waar je kaarten voor gaat bestellen.


begin november wordt de definitieve line-up bekend gemaakt.
;)