Partyflock
 
­ Nederland

Paul van Dyk in de Melkweg tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Paul van Dyk
10 september 2012
FeestPaul van Dyk · Evolution World Tour
Datumwoensdag 17 oktober 2012
WinactiePaul van Dyk actiegesloten
LocatieMelkweg Site
Woensdag 17 oktober is het zover! Dan komt Paul van Dyk de Rabozaal van de Melkweg op zijn grondvesten doen schudden. Speciaal voor het ADE komt de trancelegende naar Amsterdam voor zijn Evolution World Tour. Na keer op keer het dak er af te spelen in een uitverkochte Escape Club is het nu tijd dat van Dyk een ander gebouw onder handen neemt.

Paul van Dyk heeft een aardig volle prijzenkast. Hij won drie IDMA awards in Miami tijdens de Winter Music Conference, is tweemaal verkozen tot beste DJ van de wereld door het Engelse DJ Mag, tweemaal tot populairste DJ in Amerika door BPM magazine en won drie awards op de Dancestar awards in 2004. De Evolution World Tour is ter ere van zijn zesde album getiteld 'Evolution'. 5 jaar na zijn vorige langspeler 'In Between' (2007) is de Duitser eindelijk terug met nieuw werk.

Van Dyk wordt op deze knallende opening van het ADE bijgestaan door Austin Leeds (Ultra Records, USA) en Maarten de Jong. De uit Miami afkomstige Austin Leeds staat vooral bekend vanwege zijn Bass-Driven electrohouse geluid. De Nederlander Maarten de Jong opent de nacht en is inmiddels wereldwijde faam aan het opbouwen met zijn techtrance geluid.