Partyflock
 
­ Nederland

Funkadelic

gepubliceerd door , op
Funkadelic
14 november 2012
Op zaterdag 8 december 2012 staat de laatste editie van Funkadelic dit jaar gepland. 2012 Was een zeer succesvol jaar voor Funkadelic en om deze in stijl af te sluiten heeft Funkadelic voor een nieuwe, stijlvolle, chique en funky locatie gekozen. De absolute hotspot van dit moment 'Little Buddha' in A'dam (Leidseplein) zal op deze dag omgetoverd worden tot een funkyplace. Funkadelic wat bekend staat om hun kwalitatief goede feesten met oog voor detail, zal ook deze dag weer alles uit de kast halen om de partyfreaks tevreden te stellen. Zo zal de veelbesproken Funkadelic booth meereizen naar deze toplocatie, zullen de sexy dames van 'We Rock Entertainment' het publiek vermaken, kan je genieten van een spectaculaire lasershow en zijn er natuurlijk artiesten van het allerhoogste niveau zoals:

- Mister Hardsoul / Housequake himself, DJ ROOG;
- Staat op de grootste events in het land, vaak als headliner en niet meer weg te denken uit de dance scene. Rising star en de altijd energieke Michael Mendoza;
- Op dit moment 1 van de populairste DJ/producer duo van ons land, reizen de wereld rond als 2 sterren, de big boys from Amsterdam Delivio Reavon & Aaron Gill;
- De heren die verantwoordelijk zijn voor meerdere clubbangers in 2012, met als absolute uitschieter 'Blackout'. Dit gaat natuurlijk over superduo Roul and Doors;
- Stond afgelopen zomer op 1 van werelds grootste festivals 'Tomorrowland', de zeer getalenteerde producer en een gevaar voor de vrowen, Nene Dasile;
- Als laatste 2 hard werkende heren met keiharde producties, die op het punt staan om door te breken in de dance scene. Het grote talenten koppel van dit moment Pascal Moreno & Tyron Kemble.

Grote DJ's moeten bijgestaan worden door een grote MC en dat zal ook zeker gebeuren. Met trots kan Funkadelic mededelen dat een oude bekende van 'Funkadelic' de avond op zijn eigen unieke manier zal gaan hosten. Deze jongeman heeft een overvolle agenda en reist de hele wereld over met de grootste DJ's van de wereld. Dit gaat over the men with the golden voice, MC Zawdi MC.

Met alleen maar succesvolle edities eerder dit jaar in Club Anno te Almere en Arena te A'dam, belooft deze laatste editie van dit jaar op deze unieke locatie weer een waar spektakel te worden. Zorg ervoor dat je er funky uitziet, want de sexy deurhostess zijn erg kritisch.

Om teleurstelling te voorkomen wordt er strikt aangeraden om je ticket in de voorverkoop te halen. Tickets zijn landelijk verkrijgbaar bij alle Free Record Shops en online via koop tickets en Funkadelic events.nl. Voor de vaste Funkadelicaanhang zijn de 1e 100 vvk tickets slechts € 10,- daarna € 15,- (more at the door).

De grote successen hebben ertoe geleid dat Funkadelic in 2013, 2x is uitgenodigd door de grootste Beachclub van Nederland 'Beachclub Vroeger' (5000 partypeople). In april 2013 zal hier het 5 jarig bestaan van Little Buddha plaatsvinden en in september 2013 zal de Closing plaatsvinden. Houd de website Funkadelic events.nl goed in de gaten voor start van de earlybird tickets, line-up en overige info.

Clap your hands and stamp your feet, this time Funkadelic & Little Buddha will rock them funky house beats.