Partyflock
 
­ Nederland

Genadeloos

gepubliceerd door , op
Veel profetieën hadden het al voorspeld. Het einde van de wereld is dichtbij. November 2012 is er weinig meer over van de beschaving zoals wij hem kennen. Alles wat ooit mooi, zacht of melodieus was is vervallen in een desolate puinhoop. De goede gelovigen zijn ter hemel gestegen en de overgeblevenen zijn uitgeroeid door infecties, plagen en nucleaire oorlogen.

Slechts een klein groepje van de allerhardsten hebben weten te overleven. Wanhopig en zichzelf bij bewustzijn houdend met dreunende muziek zoeken zij naar de laatst beschikbare levensmiddelen.
In deze chaos is er een organisatie, TK07 genaamd, die zich de macht heeft toegeëigend en de jacht heeft geopend op de harde kern overlevenden. Ze worden als beesten opgejaagd. Stuk voor stuk worden ze opgepakt en naar Luxor Live in het voormalige Arnhem gebracht. Ze worden geronseld voor een experimenteel en duister project, Genadeloos genaamd. Eenmaal binnen ondergaan ze een ritueel dat hun levens zal veranderen. 'We're coming for you!'



Genadeloos staat voor een avond rauwe, energieke muziek. De vorige edities brachten een ramvolle, kolkende zaal vol liefhebbers op de been. Het concept verhuist voor deze editie naar het grotere Luxor Live. Deze voormalige bioscoop en nachtclub is tegenwoordig een prachtig poppodium, 2 minuten lopen van het centraal station van Arnhem. De line-up mag er zijn, vol met bekende namen, jong talent, liefhebbers en enthousiastelingen.

Dj Promo gaat deze avond de grenzen van zijn muzikale repertoire opzoeken. Ophidian staat garant voor kwaliteit. Dr. Peacock geeft met zijn eindeloze enthousiasme het publiek altijd wat het nodig heeft. Lowroller is dé coming man in de hardcore/drum 'n bass. Detest maakt korte metten met elke zaal. De versus set van Subversion & D Tox gaat keihard snoeien en Maximumraver weet als echte liefhebber de juiste platen te vinden om het geheel op te warmen.

Ondanks dat de komende editie van Genadeloos op alle vlakken de eerdere edities gaat overtreffen is de prijs wel hetzelfde gebleven. Voor slechts 12,50 sta je binnen. Kaarten zijn te verkrijgen via www.genadeloos.nu

6 opmerkingen