Partyflock

Mindset 2012 · Timetable en laatste info

 

Mindset 2012 · Timetable en laatste info

gepubliceerd door , op
Over anderhalve week is het dan eindelijk zover. Op zaterdag 20 oktober zal dan namelijk de eerste editie van Mindset plaatsvinden!

Afgelopen zaterdag op de Mindset: Official Pré-Party is er al flink warmgedraaid voor dit heerlijke evenement! Kinesis, Digesta, Authentic en Reactiv streden in een DJ-contest om een plaatsje in de line-up van Mindset 2012. Deze DJ's lieten de fundering en dansvloer van locatie Partyboerderij 't Draaiboompje trillen! De uiteindelijke winnaar van de contest is Reactiv geworden. Hij zal als beloning draaien op het eerste uur van Mindset!

Nu de platen zijn warmgedraaid en de winnaar van de DJ-contest bekend is kan de definitieve timetable bekend gemaakt worden!

Timetable
19:00-20:00 Reactiv
20:00-21:00 Ran-D
21:00-22:00 Alpha²
22:00-23:00 B-Front
23:00-24:00 Noisecontrollers
24:00-01:00 Zatox

Tickets
De tickets kosten slechts 17,50 en zijn verkrijgbaar via de website www.mindsetfestival.nl. Ook zijn er nog enkele losse tickets verkrijgbaar bij Partyboerderij 't Draaiboompje te Moergestel.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Geen legitimatie is geen toegang.

Locatie
Mindset 2012 zal plaatsvinden in de feesttent aan de Oirschotseweg te Moergestel. Wanneer je als bezoeker met de auto komt is het raadzaam om in je navigatie de locatie Heiligenboom, Moergestel in te voeren. Zo wordt je op de beste manier naar het festivalterrein geleid.

Busreizen
Om het voor de bezoekers van Mindset 2012 makkelijk te maken is er een officiële travelpartner voor het evenement: Your Travel Coach. YTC zal er voor zorgen dat bezoekers worden opgehaald bij een van de vele opstapplaatsen en na het evenement hier ook weer worden afgezet.

Zo kan er al opgestapt worden in Tilburg, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Udenhout, Biezenmortel, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt, Diessen, Haghorst, Middelbeers, Oostelbeers, Oirschot en Spoordonk. Meer informatie over deze busreizen is terug te vinden op www.yourtravelcoach.nl

Kluisjes
Op Mindset 2012 zijn kluisjes aanwezig.

Winactie
Het is nog mogelijk om mee te doen met de winactie van Partyflock en zo kans te maken op twee gratis entreekaarten voor Mindset 2012

De organisatie van Mindset hoopt jullie allemaal te zien over anderhalve week!