Partyflock
 
­ Nederland

Dans je heup uit de kom in Loesoe's Disco

gepubliceerd door , op
Disco Loesoe
24 september 2012
Vrijdag 12 oktober is de tweede editie van de maandelijkse Loesoe avonden in LUX. Elke tweede vrijdag van de maand nodigt Doe//rak Events alle frivole feestgangers uit om te komen dansen en springen op de beats van Nederlands eigen house-pioniers in the making! Elke dj drukt zijn / haar eigen definitie van house uit in een oase van feestelijk gedruis waar Loesoe bekend om staat. Dit keer hult Loesoe zich in een 'Disco' jasje. Trek daarom je meest kleurrijke pakje aan, zet die roze zonnebril op en rave met ons mee!

Het muzikale programma
Du Chatinier [The Fresh Kids]
Op het moment van schrijven voor velen nog een onbekend gezicht in Utrecht, maar met zijn muzikale achtergrond met KERK! (lid van Barre Tijden en schitterde vrij recent nog op Kleurenblind Festival)- en helden als Sneak en Phil Weeks - kun je vrij zeker zijn van een dikke pot jacking house!
Voorproefje (vinyl only dj-set):


Aurelio Iuliano [Slapfunk]
Na Slapfunk's eigen Anil Aras & Larry de Kat is het aan de Italiaanse 'pump'- machine van de crew om Loesoe feestgangers met hun hoofd aan een zijden draadje naar huis te sturen. Geen grap. Bij de eerste beats die rechtstreeks uit zijn vingers lijken te komen begeven de head bangers zich in de vijfde versnelling. Pas op voor nekbreuken bij deze!

Mathieu Philippe [Boze Buren]
Één van de oprichters van de 'Boze Buren' formatie was tijdens de 'Loesoe Birthday Bash' al van de partij en weet als geen ander oplevende funky house over te brengen bij het publiek. Conformeert zich niet aan trends en blijft lekker zijn eigen koers varen. Luister naar zijn sounds en stel jezelf open voor voedsel voor de ziel:



De F van Funk [Kranck; Loesoe]
You know the drill: funk funk funk!

2 opmerkingen

 
dans je heup uit de kom? is het een bejaardendisco ofzo? 8)
Nee, dit is juist een Super gezellig en leuk feessie met heerlijke muziek en een net zo'n goeie fibe.. Waar zeurende mensen niet geheel op prijs gesteld Worden, maar gezellige wel!