Partyflock

Mezz Breda bereid zich voor op Heart for Hard Apocalypse

 

Mezz Breda bereid zich voor op Heart for Hard Apocalypse

anoniem gepubliceerd op
Het is bijna zover! De nieuwe editie van Heart for Hard: 'Apocalypse' staat in de planning op zaterdag 13 oktober in de MEZZ te Breda. Op dit evenement zullen jump, hardstyle en hardcore centraal staan. Zaterdag 13 oktober zullen deze genres een geheel vormen met de show, het decor en de visuele effecten die je van Heart for Hard gewend bent. Ook dit jaar is het volledig koperen gebouw van de MEZZ de uitgewezen locatie voor een nieuwe editie van Heart for Hard in het zuiden van Nederland. Heart for Hard zorgt weer voor een gevarieerde Line-up:

Ran-D
Deze dj/producer heeft maar een korte introductie nodig. Je kent hem o.a. van zijn tracks: #Myway, X(Xxelerator Anthem) of Living for the Moment. Naast zijn solo-act maakt hij ook deel uit van Gunz for Hire. Een king of the underground!

Anagenetic
Het blijft bij deze dame zeker niet bij de looks. Met haar rauwe tracklists zal ze de MEZZ in Breda op haar grondvesten doen trillen. Ze is bekend van o.a. Last World Festival, Bassleader, Dominator en meer. Hiernaast heeft zij samen met MC-DL het gelijknamige anthem van 'Heart for Hard Apocalypse' geproduceerd.

Pat B
Pat B is bekend van o.a. the-site, Pussy Lounge, Decibel en van de Bredase discotheek: Q-Nation. Hij zorgt weer voor de nieuwste, bekende jump/tek beats.

Fatal inc.
Fatal inc. is resident van de Heart for Hardstyle show. Je kent hem mischien van zijn optredens op The Qontinent Festival, Heart for Hard Elements of Last World Festival van vorig jaar. Deze avond zal hij de oudere hardstyle onder handen nemen.

Scurenzio
Het gezicht van Teknixx. Draait al heel wat jaren mee in de scene en heeft jump vanaf het begin meegemaakt! Door zijn excentrieke platen keuze weet hij er altijd wel een feestje van te maken. Bekend van the-site, Cherrymoon en Equalized.

Face One: Live
Het nieuwe duo bij Zoo Records. Deze zomer stonden zij o.a. op Lunafesta Festival. Op Heart for Hard Apocalypse zullen zij voor de eerste keer een exclusieve jump/tek liveact doen waarin de nieuwste eigen tracks/producties naar voren zullen komen.

The X-clusive vs Sci-Fi
Een heftige battle! Sci-Fi is bekend van Fantasy Island, Decibel Outdoor en Daylight Festival. The X-clusive is een hardcore artiest uit Zeeland bekend van o.a. Bassrulers, Decibel en Q-base. Vorig jaar zorgden zij al voor een spectaculaire hardcore afsluiting van Heart for Hard Elements! Dit jaar gooien zij er nog een schepje bovenop!

De volledige avond wordt gehost door MC DL

Radiospecial op Fear.FM & Heart for Hard
Er zijn weer wat aanwijzingen gevonden. Iemand heeft een opgevouwen flyer gevonden met meer info over een radio special!? Om alvast in de stemming te komen, heeft Heart for Hard besloten om een aantal artiesten uit te nodigen in de live radioshow die aanstaande maandag, 8 oktober om 20:00 te horen zal zijn op Fear.FM en Heart for Hard Radio. De artiesten die op deze avond langs zullen komen zijn: Pat B, Anagenetic en Fatal inc. Pat B zal in het eerste half uur zorgen voor verse tek/jump beats. In het tweede half uur, zal Fatal inc. het oudere hardstyle werk voorbij laten komen. Van 21:00 tot 22:00 sluiten Heart for Hard en Fear.FM af met een 1-urige set van Anagenetic. De timetable, foto's, interviews, backstage reports en meer informatie over de dj's en de mysteries die dit evenement bij zich dragen zul je hier kunnen ontrafelen. Bekijk de website op www.heartforhard.nl

Vergeet het niet, maandag 8 oktober om 20:00 uur kun je meeluisteren op Fear.FM & Heart for Hard met exclusieve guestmixes van Pat B, Anagenetic en Fatal inc.

Tickets
Zaterdag 13 oktober 2012 om 22:00 uur gaat het dak er weer af! Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar bij Ticketscript, de Free Record Shop in Nederland en België. Op de website van de MEZZ kun je de tickets zonder extra fee kopen!

"The Heart for the Hard till the day of Apocalypse!"


2 opmerkingen