Partyflock
 
­ Nederland

NopeisDope XL · Bigger, Better, Bolder
3 November in de Maassilo

gepubliceerd door , op
NopeisDope XL
5 november 2012
Na de XL editie van NopeisDope op 10 maart van dit jaar bleef er maar één vraag achter bij de bezoekers: Wanneer is de volgende? Toen de datum van de nieuwe editie bekend werd, was de hype een feit. De afgelopen maanden heeft iedereen de felroze poster gezien van het event dat 3 november in de Maassilo plaatsvindt. Vandaag maakt Anyday Events de invulling van NopeisDope XL bekend en één ding is duidelijk, het is 'Bigger, Better, Bolder'.

Internationale grootheden
Nederland is de marktleider in de internationale dance scene en over heel de wereld spreidt het virus zich uit. NopeisDope heeft grote internationale bekendheid en er zijn edities geweest van het verre oosten tot aan de Caraïben. Nederlandse dj's voeren de boventoon en nu de Verenigde Staten ook voor de dance gevallen zijn,zijn dj's opeens echte supersterren. Als je een paar grote Nederlandse grootheden kan opnoemen in DJ land dan zit Sidney Samson daar zeker bij, na 'Riverside' was er voor hem geen weg terug. Af en toe kan hij een gaatje maken voor een gig in Nederland en NopeisDope zou NopeisDope niet zijn als dit niet gelijk op een heel bijzondere wijze zou gaan. Sidney is vanaf het begin 1 van de gezichten geweest van NopeisDope en heeft ook vele memorabele nachten meegemaakt op deze feesten. Vaak waren die nachten samen met zijn goede vriend Tony Cha Cha, ook deze dj staat dicht bij het gevoel dat NopeisDope wil uitstralen en daarom hebben ze beide heren gevraagd naast hun sets een keer ouderwets achter de draaitafel te kruipen voor een heuse back 2 back. Maar Sidney gaat nog meer doen...

It all starts with good music!
Dat alles met goede muziek begint is de lijfspreuk van Spinnin Records, het Nederlandse platenlabel dat uitgroeide tot de wereldwijde marktleider en een heus dance instituut. De internationale dancecharts worden altijd gedomineerd door Spinnin en ze staan aan de wieg van vele dancegrootheden uit binnen- en buitenland. Sidney Samson is daar geen uitzondering op en daarom zal hij deze nacht ook in de Spinnin area achter de booth kruipen en daar naast een eigen set ook samen met zijn vrienden van Shermanology de zaal op zijn kop zetten. Shermanology, die uiteraard ook samen met Spinnin al vele successen kenden, braken dit jaar echt helemaal door naar de wereldtop met hun hit 'Can't stop me now'.

Nog veel meer verrassingen
NopeisDope XL 'Bigger, Better, Bolder' zal bestaan uit maar liefst 5 area's, uiteraard zal de Dope area er weer zijn en met mannen als FS Green, BIGGI en Outsiders. Dope zal binnenkort als zelfstandig concept het land doorgaan met de aftrap op vrijdag 30 november in de Rotterdamse Vip Room. Ook de BSMNT keert weer terug in de Maassilo met een staaltje onvervalste Techno, Techhouse en Deephouse. Als vijfde area zal er dit keer een heuse Chill Out Arena zijn maar of dit de goede naam is valt nog te bezien, je kunt hier heel de avond voor muzikale verassingen komen te staan die door niemand minder dan Barend en Wijnand ten gehore zullen worden gebracht. Deze twee radiomakers hebben elke zondagavond een show op 3fm en van Gerard Ekdom hebben ze recent de Freaknacht overgenomen. Er zal later meer nieuws volgen over wat deze mannen gaan doen tijdens NopeisDope XL 'Bigger, Bolder, Better'

Eerst maar eens de hele line-up presenteren:



Dat er over dit spektakel nog veel meer valt te vertellen dat kun je nu zelf ook wel raden, de komende weken zal je via de website van NopeisDope en alle media op de hoogte gehouden worden.

De 'Blind Bird' tickets zijn inmiddels uitverkocht, tickets zijn nog verkrijgbaar via www.nopeisdope.nl, Freerecordshop en van Leest.