Partyflock

No Bass No Glory doorbreekt barričres met Buzz Fuzz & DaY-már

No Bass No Glory doorbreekt barričres met Buzz Fuzz & DaY-már

gepubliceerd door , op
In navolging van de vlammende show van Darkraver, enkele maanden geleden in 22.24, haalt No Bass No Glory op vrijdag 28 september wederom twee hardcore-iconen naar dé club van Doetinchem: deejays Buzz Fuzz en DaY-már.

Onder de duistere naam 'No Bass No Glory, Part 666' verenigt deze editie de beste uitersten uit de hardcorescene: de herkenbare oldskool style van Buzz Fuzz en de donkere, rauwe, industriële newskool beats van DaY-már.
Hiermee bewijst No Bass No Glory voor eens en altijd niet schuw te zijn van controverse en wars van het geijkte hokjesdenken. Ongeacht het 'label' - oldskool, early rave, industrial: uiteindelijk zijn het publiek, het geluid en de muziek bepalend voor de sfeer. Een grensverleggende avond hardcore dus, in de breedste zin van het woord.

Dwars door de geluidsbarričre
In samenwerking met Sound Solutions komt de welbekende geluidsmuur van MACH weer, bekend om zijn superzware bassen onder het motto 'die bass moet je niet horen, die moet je voelen!' Aan de deur worden vanzelfsprekend gratis oordopjes verstrekt.

Doetinchemse heldin aan de draaitafels
De komst van DaY-már is een primeur voor Doetinchem: het is voor het eerst dat deze van origine Doetinchemse terugkeert naar haar geboortegrond om daar achter de draaitafels te kruipen voor een brute set.
Ook de komst van Buzz Fuzz is een unicum. Hiermee brengt No Bass No Glory één brok hardcoregeschiedenis naar Doetinchem. De deejay en producer van het befaamde BZRK-label maakte begin jaren '90 internationaal naam met legendarische tracks als 'XTC love', 'Frequencies' en 'Feelings'.

Win kaarten voor No Bass No Glory, Part 666
Wil je kans maken op gratis toegangskaarten voor No Bass No Glory, bezoek dan de website van de organisatie: www.nbng.nl.Programmering
DaY-már
Buzz Fuzz
Benoni
C-Kaos
Project4life


Tickets bestel je bij: Ticketscript

1 opmerking