Partyflock

Finalisten dj-contest Mindset 2012 bekend

 

Finalisten dj-contest Mindset 2012 bekend

gepubliceerd door , op
Nog een kleine drie weken en dan is het zover: de Mindset 2012: Official pré-party! De afgelopen weken stuurden maar liefst zeventien hardstyle-dj's een demo in voor de dj-contest van Mindset 2012. Het niveau van de inzendingen was verrassend hoog. Het was volgens de organisatie dan ook moeilijk om uit deze 17 inzendingen de uiteindelijke vijf finalisten te kiezen.

Uiteindelijk mogen de volgende dj's dan toch gefeliciteerd worden:
- Audacious
- Authentic
- Digesta
- Kinesis
- Reactiv

Op zaterdag 6 oktober zullen deze dj's vanaf 20:30 hun opwachting maken in Partyboerderij 't Draaiboompje te Moergestel. De line-up zal op de betreffende avond door middel van loting bepaald worden. Hier zullen de finalisten door zowel het aanwezige publiek als een vakkundige jury worden beoordeeld. Zo bestaat de jury uit niemand minder dan de dj's PRDX en Jack of Sound!

Op het einde van de avond zullen PRDX en Jack of Sound ook nog hun kunsten aan de draaitafels komen vertonen. Zo zullen PRDX (00:00-00:45) en Jack of Sound (01:00-02:00) de pré-party een knallend besluit geven!

De winnaar van de contest wordt op het einde van de avond bekendgemaakt. Deze winnaar zal het eerste uur draaien op Mindset 2012. Mindset 2012 zal plaatsvinden op zaterdag 20 oktober in de grote feesttent aan de Oirschotseweg te Moergestel. Naast de winnaar van de dj-contest zullen Zatox, Noisecontrollers, B-Front, Ran-D en de Alpha² de Line-up complementeren.

Tickets
De entree voor Mindset 2012: Official pré-party (6 oktober) is gratis. Voor Mindset 2012 (20 oktober) is de entree €17,50. Deze tickets zijn te verkrijgen via www.mindsetfestival.nl of te koop bij Partyboerderij 't Draaiboompje, Hild 1, te Moergestel. Er geldt voor beide evenementen een minimumleeftijd van 16 jaar.

1 opmerking