Partyflock
 
­ Nederland

Laatste update en timetable Hard-Aholic Invites

gepubliceerd door , op
Hard-Aholic
20 september 2012
FeestHard-Aholic · Invites!
Datumvrijdag 16 november 2012
LocatiePand 3
Frenchcore is weer helemaal terug van weg geweest. En Hardest Dreams is er heel erg blij mee. Hardest Dreams heeft altijd al wat gehad met deze stijl. En door het samen gaan van alle organisaties in Pand 3 heeft iedereen een stijl op zich genomen. Daarbij heeft Hardest Dreams hardcore en harder op zich genomen. Met goed resultaat!

Marcus Decks
Heel trots is Hardest Dreams! Niemand minder dan Marcus Decks zal een live setje neer zetten. Daarna zal hij met Re-activator nog een half uurtje extra zijn skills laten zien.

Wat kan je van Marcus Decks verwachten?


Re-activator
Re-activator is nog niet zo lang bekent als dj. Maar na zijn setje op Tickeltie Eigenwijs wist Hardest Dreams het. Hij komt er wel. En wederom heeft hij zich bewezen op één van de Hard-Aholic edities van Hardest Dreams. Zijn keuze en stijl variëren van techno tot frenchcore en alles wat er zich ook maar tussenin bevind.



Steef O
Rammende en kei harde setjes! Ook werd het tijd dat Steef O eens op een Hard-Aholic editie zijn skills laat zien. Bewijzen hoeft Steef O zich niet meer. Op meerdere leuke feesten heeft Steef O mensen met piepende oren naar huis laten gaan.



Re-Incontroller & Audio-D
Dit zal het aller eerste feest worden waar deze twee heren hun kunstje mogen laten zien.

MC Skullcrusher
MC Skullcrusher zal de avond hosten. En zal dan ook echt de laatste toevoeging aan de line-up zijn. Bas aka Skullcrusher is zeker niet onbekend in Pand 3.

De time table is voor deze avond als volgt:

20:00 - 20:45 Re-Incontroller
20:45 - 21:30 Audio-D
21:30 - 22:30 Steef O
22:30 - 23:30 Re-activator
23:30 - 00:00 Marcus Decks Live!
00:00 - 00:30 Marcus Decks & Re-activator
MC Skullcrusher

Laatste keer Hard-Aholic in Pand 3?
Deze editie van Hard-Aholic kan misschien wel de laatste keer zijn. Pand 3, Hardest Dreams en alle andere organisaties die in Pand 3 organiseren betreuren dit enorm. De reden van dit is omdat de gemeente Deventer veel gebouwen gaat platgooien en daar behoort Pand 3 en naastgelegen gebouwen bij. Dit omdat er een nieuw bestemmingsplan voor dit gebied is. Wanneer dit gebeurt is nog niet bekend. Maar dat het gebeurd is een keiharde feit.

Natuurlijk hopen zowel Hardest Dreams, Pand 3 en alle andere organisaties die tot Pand 3 behoren dat er een nieuwe vergunning komt voor eventueel een nieuw pand. Maar dit blijft even afwachten.

Unforgiven
Ook heeft Hardest Dreams samen met Moon Star Events weer een nieuwe editie van Unforgiven klaar staan op 14 december in Pand 3. Dit betekent dus: ben je dj en wil je graag keer draaien? Bekijk dan op het forum wat je moet doen.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 44128, 21197, 39916}
Haha. Die filmpjes van mij zijn echt niet meer up to date gelukkig. Maar wat hebben we daar in die huiskamer gelachen zeg.