Partyflock

Yum Yum presenteert Joris Voorn in de ECI

Yum Yum presenteert Joris Voorn in de ECI

gepubliceerd door , op
Nieuw leven
Op 21 april verliet de organisaties van YumYum na 6 trouwe jaren de Azijnfabriek. Om niet alleen de zomerstop in te gaan, maar ook afscheid te nemen van deze locatie in Roermond, en zich klaar te maken voor hun nieuwe thuisbasis: het ECI cultuur complex in Roermond. Deze practige 'Nieuwe' locatie in Roermond is inmiddels groots geopend en op 29 september zal het dance concept YumYum hier voor het eerst neerstrijken en meteen groots uitpakken!

Kweekvijver YumYum
Deze organisatie startte in 2005 uit een passie van Save Heinen en Keven Schumann, zij zochten een podium voor hun eigen DJ talent, en vonden daarin een partner bij poppodium de Azijnfabriek. Al snel groeide YumYum uit tot een uniek concept in de verre regio.

In 2007 werd het team versterkt door Ivo Slaats die tijdens YumYum zijn eerste VJ show liet zien (het spelen met videobeelden op grote schermen tijdens de DJ sets). Inmiddels vliegt Stivo de wereld over en speelde recent onder meer op 's Werelds grootste 'EDM' (Electronic Dance Music) feest: Electric Daisy Carnival, Las Vegas. 29 September zijn alle drie te zien en horen tijdens YumYum! En zal Stivo weer zorg dragen voor een LED show waar menig festival van droomt.

Nieuwe start in de ECI
29 September gaat een lang gekoesterde droom in vervulling voor de organisatie van YumYum. Zij zullen dan een plekje krijgen in de nieuwe cultuurfabriek te Roermond genaamd de ECI Cultuurfabriek, het nieuwe thuishonk voor de inmiddels legendarische techhouse feesten van YumYum.

ECI Cultuur

De ECI bruist weer volop sinds de opening begin september door Sander Kleinenberg. Dit oude industriŽle pand op het steeleiland in Roermond heeft zijn nieuwe bestemming als onderkomen voor theater, film, kunst cultuur, dans, muziek en gAstronomie in een maand tijd al meer dan bewezen.

Op 29 september zal de organisatie weer zorgen voor een hoop technische snufjes, spectaculaire visuals en muziek van:

Tickets zijn vanaf nu online verkrijgbaar, ze verwachten een uitverkochte avond dus wees verstandig en koop jouw kaarten tijdig!

1 opmerking