Partyflock

Heart for Hardstyle timetable en livestream

 

Heart for Hardstyle timetable en livestream

gepubliceerd door , op
De tweede editie van het Heart for Hardstyle evenement komt er weer aan! Robots, electronica, verroeste kettingen, dit is allemaal nog maar het begin! Vrijdag 21 september gaat iedereen weer genieten met deze nieuwe editie van dit hardstyle feest in Zuid-Nederland. Het speelt zich af in Discotheek Stuivezand in Zundert. Heart for Hardstyle is afgeleid van de populaire radioshow op Fear.­FM en h4h.­fm. Heart for Hard heeft voor deze editie talenten en residents uitgenodigd die ook veel voor de shows betekend hebben.

De organisatie is eruit met de timetable en wilt deze dan ook graag met jullie delen:
22:00 Djen
23:00 Soundcreators
00:00 Distractor
01:00 Fatal inc.
02:00 Neilio
03:00 ArmenianBoy vs Clock Kid
04:00 Sci-Fi

Deze artiesten zullen vanaf 22:00 uur de dansvloer laten trillen. Kaartjes kun je voor slechts 5 euro aan de deur kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om een combiticket te bestellen bij Free Record Shop of op www.h4h.fm. Voor slechts 10 euro krijg je ook een goodiepack incl. T-Shirt bij binnenkomst.

In de afglopen weken zijn er ook exclusieve liveshows gedraait waarbij verschillende artiesten uit de lineup uitgenodigd zijn geweest. Heb je deze gemist? Geen probleem. Beluister deze liveshows terug op het Heart for Hard Youtube kanaal. Voor degenen die er deze avond zelf niet bij kunnen zijn om welke reden dan ook, is er ook weer een oplossing. Zoals gewoonlijk zal deze avond ook weer worden uitgezonden door Heart for Hard Radio. Tijdens deze avond kun je live meeluisteren met de vorderingen van het feest. Hiernaast zullen de sets ook achteraf terug te luisteren zijn. Als je van de show wilt genieten ben je er natuurlijk echt bij!

De live-special kun je meeluisteren vanaf 23:00 uur op www.h4h.fm. De liveset van Djen wordt niet uitgezonden want deze bevat exclusieve tracks die enkel op het evenement te horen zijn. Tijdens deze speciale Heart for Hardstyle avond zullen er ook goodies, tickets en andere prijzen te winnen zijn!

Kortom, vrijdag 21 september 2012 gaat het dak eraf!

1 opmerking

Dit wordt zeker weer een gezellig avondje! :D