Partyflock
 
­ Nederland

N-Vitral sluit en breekt af op nieuwe editie van Die Hard in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Die Hard
28 augustus 2012
FeestDie Hard · DJ Mannie's B-Day Bash
Datumvrijdag 28 september 2012
LocatieFifties Site
Jazeker, N-Vitral de industriële held van het label The Third Movement zal op vrijdag 28 september ervoor zorgen dat er 'the day after' nieuwe fundering onder Club Fifties zal moeten komen! Van 21:00 tot 02:00 zal er vol gas hardcore en industrial hardcore gedraaid worden in deze sfeervolle underground locatie, en diegene die goed oplet zal zelf een vleugje darkcore kunnen proeven. Het gaat een heerlijke duistere avond worden vol breaks,0 beats en ingewikkelde melodieën waar menig hardcore liefhebber stevig op uit zijn plaat kan gaan.

Na vier succesvolle early hardcore/ frenchcore edities gooit de organisatie het dit keer de industrial hardcore richting in. Voorheen hebben er al grote namen op het Die Hard concept gestaan, denk aan Chosen Few, Frantic Freak en Leviathan uit de early hardcore scene. Andere scene, andere grootheid. De organisatie nodigt met trots N-Vitral uit om de Fifties uit haar voegen te laten barsten!

Dit allemaal doet N-Vitral niet alleen want hij staat op de line-up met DJ Endonyx van het Masters of hardcore label, The Provider en DJ Mannie. Deze laatstgenoemde is jarig die dag en daarom is deze editie van Die Hard omgedoopt tot de officiële 'DJ Mannie's B-Day Bash'!

Ook het Belgische hardcore duo The Noisemaking Criminals zullen hun best gaan doen in een battle tegen Draidy, die niet vies is van een beetje beukgeweld.

Mannie heeft speciaal voor dit feest een mix gemaakt om alvast in de stemming te komen:



Ook Draidy wilde zijn steentje bijdragen aan het klaarstomen van het publiek. Check!

En om alvast van het stijltje van The Provider te kunnen genieten heeft ook hij een mooi setje vrijgegeven:



Vergeet deze mega vette editie van Die Hard dus niet in je agenda te zetten!

4 opmerkingen

Knallen!
Nice! Dat beloofd wat :D
:doetiewoep: