Partyflock
 
­ Nederland

We Are E presenteert Ewan Pearson

gepubliceerd door , op
We are E
14 september 2012
Om het einde van het festivalseizoen te markeren en de nieuwe serie club events goed te beginnen heeft We Are E een van haar favoriete artiesten uitgenodigd om op 5 oktober Studio 80 ondersteboven te spelen.

Alter Ego, Boys Noize, Pet Shop Boys, Hot Chip, Super Mayer, Moby, Goldfrapp en Depeche Mode... Dit is slechts een greep uit de bijna eindeloze lijst artiesten die Ewan Pearson hebben gevraagd om hun muziek te bewerken. Met zo'n rij remixen en edits op zijn naam is het niet gek dat veel mensen de in Berlijn woonachtige Engelsman hiervan kennen.. Maar dit is slechts één van de vele dingen die hij doet. Ewan is zelf ook een alom gerespecteerd producer met releases op labels als Soma en Kompakt en succesvolle compilaties zoals We Are Proud Of Our Choices en Fabric 35. Daarnaast is hij een veelgevraagd dj met een schema dat leidt van Shanghai en Hong Kong naar Barcelona en Polen en startte hij onlangs een eigen label met Sasse, genaamd Machinists. Als je daarbij bedenkt dat hij ook nog filosofie en Cultuur studeerde en een ijzersterke column schrijft op zijn eigen website weet je dat je met een bijzonder gedreven en getalenteerd mens te maken hebt.

Als support heeft We Are E dit keer gekozen voor twee van hun beste eigen helden. Terry Toner en Arjuna Schiks. Ze hebben een heel verschillend geluid en zijn juist daarom perfect om de avond mee te beginnen en te eindigen. Terry trapt af met zijn warme, soms poppy tracks en Arjuna maakt het live af met zijn melodische, maar energieke tech-house.

Studio 2 wordt gehost door een nieuwe maar legendarische organisatie. Tumult is namelijk de nieuwe naam van het voormalige Tumult in Abcoude. In het begin van de vaderlandse house was dit jongerencentrum een verrassende hotspot voor inmiddels gevestigde namen als Dimitri (Kneppers) Isis en Shinedoe. Rauwkost speelt voor hen een live set die ondanks het halveren van de groep niets aan kracht heeft verloren. Verder zijn er dj sets van 3s&s en Frenk Wiersma, de man achter grote feesten als A day at the park en Time Warp Holland.

Met zoveel mannelijke energie in de booth en sexy muziek op de vloer is deze aflevering er bij uitstek een voor de dames. Dus push je bh op, laat je vriendje op de bank zitten en kom dansen!

Meer info en tickets: www.wearee.nl