Partyflock
 
­ Nederland

Zes dagen lang ADE in Undercurrent

gepubliceerd door , op
Één keer per jaar stroomt Amsterdam vol met de crème de la crème uit de elektronische muzieksector. Één keer per jaar zijn alle liefhebbende ogen op aarde gericht op Amsterdam. Één keer per jaar kan iedereen het meemaken. Één keer per jaar is er het Amsterdam Dance Event. En één keer per jaar kun je daarvan genieten in de Undercurrent.

Met een zeer exclusieve, unieke en industriële feel, een groot terras aan het water en het prachtige uitzicht op de skyline van Amsterdam is Undercurrent één van de bruisendste locaties van Amsterdam. Er is een groot indoor gedeelte met een hoge glazen gevel die uitkijkt over het water en een tweede zaal die voorheen diende als donker Auditorium en zich nu perfect leent om de nachtelijke feestsfeer langer door te trekken.

ADE brengt dit jaar meer dan 800 internationale acts en artiesten naar Amsterdam die te zien zullen zijn in meer dan 60 clubs. Met meer dan 140.000 bezoekers is dit het grootste club festival voor Elektronische muziek ter wereld!

Tijdens ADE zullen er elke dag de meest ambitieuze feesten plaatsvinden in de Undercurrent.

Zo zal het Duitse label Cocoon op 17 oktober een showcase geven die nog lang zal nagalmen. De 18e presenteert de organisatie achter onder andere Dancevalley ,UDC, Full On met natuurlijk Ferry Corsten. Na een lekker dagje slapen komt Chris Liebing je wakker maken met zijn CLR label showcase op de 19e en de 20e kun je ontbijten bij The Breakfast Club die je vanaf zeven uur 's ochtends lange sets van sexy en diepe House en Techno zal laten oppeuzelen. Dezelfde dag nog zal niemand last hebben van een after dinner dip want Laidback Luke en zijn Mixmash label schotelen de beste progressive house van dit jaar voor (ja dat is sterker dan koffie) en om ADE goed af te sluiten komen onze Oosterburen van Herr Zimmerman naar Undercurrent om één van hun beste tanznachten ooit te hosten op de 21e.

Kortom, met meer dan 50 DJ's verspreid over vijf dagen is er voor ieder wat wils en kun je ruim 50 uur feesten met the best of the business in de Undercurrent. Kaarten voor al deze magnifieke ADE feesten kunnen besteld worden via www.undercurrent.nl en doe het snel want de kaarten gaan sneller dan de pont naar de NDSM-Werf!

3 opmerkingen

Oosterburen van Herr Zimmerman??? wester/zuider buren (vanuit adam gezien)
Hoop te doen daar :-)
laatste aanpassing












Fraulein Z (Herr Zimmerman, NL) - webpage: http://www.HerrZimmerman.eu/mailings/FRAULEINZ/FRAULEINZ-2012.html



TanzMan(Herr Zimmerman): http://www.HerrZimmerman.eu/artists.html

D-R-U-N-K (Motor, Police Records, France: http://www.d-r-u-n-k.com/

Franz & Shape (Italy): http://www.HerrZimmerman.eu/mailings/Franz&Shape.html

SHAMBOK(NL): http://www.shambok.com/


https://www.facebook.com/pages/Herr-Zimmerman/32506331990
laatste aanpassing