Partyflock
 
­ Nederland

Future Disco komt met Greg Wilson en The Revenge naar AIR

gepubliceerd door , op
Future Disco
8 september 2012
AIR presenteert met trots het even bekende als beruchte Future Disco concept dat vanuit Londen via Ibiza voor het eerst in onze hoofdstad neerstrijkt. Op dit bijzondere debuut komen disco- en deephouse grootheden Greg Wilson en The Revenge laten zien dat de toekomst van de muziek in de disco zit. Vrolijk, groovy en dansbaar, dat is waar nu-disco en deep(house) om draaien.

Future Disco is momenteel immens populair. Zo hebben ze residentie avonden op Ibiza (Sunset Terrace), London (Ministry of Sound ) en in Helsinki (Club Ahjo). Als je er bent geweest hoeft AIR je denk ik niets meer te vertellen en zo niet, je weet niet wat je mist. Future Disco brengt enorm succesvolle compilatie cd's uit, waar elke liefhebber van groovy muziek zijn muzikale hart harder van gaat kloppen. Future Disco is de spil in de momenteel exploderende nu-disco en deep house scene, een muzikale golf die steeds meer mensen aan het bereiken is.

Greg Wilson is een ware pionier en legende op het gebied van disco. Met zijn roots in de originele Engelse disco-scene van eind jaren 70, heeft hij zich continu weten te vernieuwen en mee te evolueren met de ontwikkelingen binnen de elektronische muziek. Uniek onderdeel van zijn performance is dat hij, gewapend met scheermesjes en taperecorders, live tijdens zijn optredens re-edits maakt en deze direct ten gehore brengt aan het uitzinnige publiek. Een andere meester op deze avond is Schots produceertalent Graeme Clark, beter bekend als 'The Revenge'. Hij is op dit moment net terug van zijn uitverkochte tour door de U.S.A. waar hij onder meer in New York, California en in Florida stond.

Wie ook zeker niet mag ontbreken op deze avond is Future Disco's 'Main Man' Sean Brosnan. Hij stond aan de wieg van de nu-disco sound in Londen en toert op dit moment de hele wereld over met zijn unieke concept. Het Nederlandse muzikale kersje op de taart is de Amsterdamse rising star Prunk. Prunk staat bekend om zijn swingende sets die bruggen slaan tussen verschillende stijlen, genres en flavours.

De eerste Future Disco in de AIR zal de disco- en deephouse liefhebbers van het eerste uur rijkelijk belonen, maar ook de mensen die voor het eerst met dit concept in aanraking komen een prachtige avond bezorgen. Future Disco is de muzikale toekomst, en de AIR gaat laten horen waarom.

Line-up


Kaarten kosten € 13,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via AIR.nl.