Partyflock
 
­ Nederland
Element Lektroluv Records is niet algemeen zichtbaar!

Dr. Lektroluv op zaterdag 22 september terug in AIR

gepubliceerd door , op
Dr. Lektroluv
7 september 2012
Zaterdag 22 september opent AIR voor de derde maal haar deuren voor de enige echte groene dokter: Dr. Lektroluv. Tijdens ADE vorige jaar brak hij, samen met andere afgevaardigden van zijn label Lektroluv Records, AIR volledig af. Nog nooit was AIR zo groen, klonk electro zo lekker en ging het publiek zo hard los. Reden genoeg dus om hem weer uit te nodigen. Naast Dr. Lektroluv staan twee grote talenten op het gebied van electro in AIR1: Sound Of Stereo en NT89. Een avond voor de echte electroliefhebber en natuurlijk met je favoriete groene dokter als grande finale!

Dr. Lektroluv is het pseudoniem van de Belgische producer Stefaan Vandenberghe. Lektroluv is een verrassende verschijning, met zijn groene masker en ouderwetse telefoon als headphones laat hij altijd een mysterieuze indruk achter. Lektroluv draait nu al zo'n tien jaar mee, en staat gegarandeerd aan de top van de electro scene. Door het uitbrengen van een serie mixcompilaties en legendarische shows op verschillende festivals groeide zijn faam.
Vorige jaar tijdens het Amsterdam Dance Event heeft Dr. Lektroluv met een enorme entourage een zeer memorabele avond neergezet, waardoor hij met liefde terug komt in AIR. Dit wordt zonder twijfel het leukste doktersbezoek dat AIR ooit heeft gehad.

Het Belgische duo Sound Of Stereo is begonnen in 2008. De Belgische scene werd snel fan van ze en binnen no time werden ze ontdekt door de grote Dr. Lektroluv. Ze hebben inmiddels support gekregen van Mstrkrft, The Crookers, Armand van Helden en The Bloody Beetroots en spelen door heel Europa heen.

Naast Sound Of Stereo is ook de Italiaanse Nima Tahmasebi / NT89 aanwezig. De tracks van deze producer worden ondanks zijn jonge leeftijd al gedraaid door o.a. Diplo, Tiga en Laurent Garnier. Maakt je borst dus maar nat voor een avondje electrische geluiden, op zaterdag 22 september bij Dr. Lektroluv in AIR!