Partyflock

H4H onthult line-up Heart for Hardstyle

 

H4H onthult line-up Heart for Hardstyle

gepubliceerd door , op
Verroeste kettingen, robots en metalen constructies klinken weer in een nieuwe editie van Heart for Hardstyle! H4HS is onderdeel van organisatie: Heart for Hard. Heart for Hardstyle is een radioshow die nu een jaar meedraait op Fear.FM en Heart for Hard Radio. In het afgelopen jaar kijkt de organisatie terug op vele mooie momenten. De show werd genomineerd in de Fear.FM awards. Daarnaast werkte Heart for Hard samen met Bass Events en Theracords en presenteerde radioafleveringen waarin dj's als bijvoorbeeld: Frontliner, Crypsis, Geck-o en Chain Reaction te gast waren. Op vrijdag 21 september staat er een nieuwe editie van het evenement in de planning waar Heart for Hard de show tot leven brengt. Deze editie vindt plaats in de discotheek: Stuivezand te Zundert.

In deze editie nodigt Heart for Hard verschillende hardstyle artiesten uit, waaronder enkelen die eerder in de shows voorbij kwamen. De organisatie heeft de volgende artiesten uitgenodigd voor deze nieuwe editie:

Neilio
Bekend van zijn optreden op Bassleader, The Qontinent, Defqon 1 en de Dirty Workz stage op Nature One. Hiernaast heeft hij vele producties op zijn naam staan.

Distractor
Je kent deze naam misschien van verschillende releases op Hardcopy records (label van Deepack), zijn performance op Euphoria of zijn track: Distractor – Rejection op de Hard Bass 2011 CD.

Clock Kid
Na zijn deelname aan de kunstbende dj contests, werd hij door Q-dance uitgenodigd om te draaien op Defqon 1 Festival. Deze gedreven artiest heeft daarna op Fusion of Dance, Sundance en Ground Zero Festival gestaan. Hij staat bekend om zijn draaikunsten in eigen stijl.

Fatal inc.
Fatal inc. is resident van de show. Je kent hem mischien van zijn optredens op The Qontinent Festival, Heart for Hard Elements of Last World Festival van vorig jaar. Hiernaast staat hij dit jaar op Heart for Hard Apocalypse, Lunafesta en Superbash.

ArmenianBoy
Deze artiest zul je misschien kennen van optredens op Fantasy Island Festival, Fusion of Dance Festival of Freshtival. ArmenianBoy staat bekend om zijn draaikunsten en maakte bij het team van Heart for Hard een erg goede indruk.

Djen
Producer op het Heart for Hard Records label met releases als: Dark Ages en The Heart. Deze Maleisische dj/artiest staat bekend om zijn experimentele breakbeat tracks. Denk hierbij aan hardstyle/hardcore met drum and bass en breakbeat invloeden. Op Vrijdag 21 september zal hij naar Nederland komen voor nieuwe samenwerkingen en om zijn nieuwe tracks te presenteren. Met nieuwe producties op het Indus3 sublabel op komst wilt hij graag zijn eigen stijl en passie introduceren aan het publiek.

Soundcreators
Je zult deze Dutch Master Works artiesten misschien kennen van hun optreden op Defqon dit jaar in de purple stage.

Sci-Fi
Al vier jaar is hij de hardcore resident van Heart for Hard. Intussen heeft hij op Decibel Outdoor, Daylight Festival 2012 en Fantasy Island gestaan. Sci-Fi staat bekend om zijn scratchkunsten. Vorig jaar zorgde hij op Heart for Hard Elements voor een spectaculaire afsluiter samen met The X-clusive.

Het gaat een mooie en vooral een gezellige avond worden, dus als hardstyle-liefhebber mag je dit zeker niet missen!

Zet vrijdag 21 september in je agenda en houdt de shows goed in de gaten. In de aankomende weken zullen verschillende artiesten te gast zijn in de studio van Heart for Hard. Op Vrijdag 21 september zijn om 22:00 uur de deuren geopend. Wacht niet langer en check hier de laatste afleveringen van de podcast om alvast warm te draaien. De entree voor dit evenement bedraagt slechts 5 euro aan de deur. Hiernaast zijn ook speciale tickets te koop in de voorverkoop waarmee je direct een Heart for Hard t-shirt kunt uitzoeken bij de merchandise stand.

Blijf op de hoogte over Heart for Hardstyle via de website.

2 opmerkingen

Nice Clock Kid & Armenianboy _o_ kick ass mates...