Partyflock
 
­ Nederland

Loesoe brengt kwalitatieve housemuziek bij elkaar

gepubliceerd door , op
Loesoe brengt kwalitatieve housemuziek bij elkaar
30 augustus 2012
FeestLoesoe · Jungle
Datumvrijdag 14 september 2012
WinactieLoesoe actiegesloten
LocatieLUX
Vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in Club Lux te Utrecht. Elke tweede vrijdag van de maand nodigt zij frivole feestgangers uit om te komen dansen en springen op de muziek van Nederlands eigen house pioneers in the making. Iedere DJ drukt zijn of haar eigen definitie van house uit in een Oase van feestelijk gedruis waar Loesoe bekend om staat.

Voor de komende vier maanden doet de organisatie achter Loesoe beroep op DJ's van prille, maar zeer kenmerkende labels, agencies en collectieven om kwalitatief sterke house een plek te geven in Utrecht.

Slapfunk [Utrecht]
Utrechts meest eigenzinnige deephouse label heeft zich in korte tijd sterk gemanifesteerd binnen en buiten de stadsmuren. Naast het aantrekken van zeer talentvolle artiesten en het geven van uitbundige feesten waarin hun sound goed vertegenwoordigd wordt, staat zij op het punt om de rest van de wereld te veroveren! DJ's Anil Aras, Larry de Kat, Samuel Deep, Randy Delmore en Aurelio Iuliano hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de clubscene en zijn van september tot en met december voorzien van een plek in Loesoe's muzikale programmering.

The Fresh Kids & Barre Tijden [Amsterdam, Amersfoort]
De meest frisse kids uit Amsterdam druppelen Utrecht binnen. Dat deze twee organisaties in dit geval in één adem genoemd worden heeft te maken met de connectie van de artiesten Brand en KERK! met beide organisaties. De agency 'The Fresh Kids' levert dit najaar maar liefst drie artiesten aan de Loesoe feesten waarvan eerder genoemde twee bij de 'Barre Tijden' organisatie zitten.

De diversiteit waarin de house vertegenwoordigd wordt binnen deze laatste is verbijsterend. Elke artiest heeft een uitzonderlijke stijl van draaien, binnen de diepgaande en soulvolle kant van house. The Fresh Kids' eigen Du Chatinier is ook van de partij en combineert harde house met techhouse op de meeste gerespecteerde geluidsdrager: vinyl.

Misc Agency [Amsterdam]
Misc Agency's brede scala aan artiesten herbergt een flink aantal house heads en is daarom een onmisbare factor voor de Loesoe feesten. Dit najaar zal Misc's eigen deephouse & speedgarage vertegenwoordiger, De Sluwe Vos, zijn debuut maken op de Loesoe feesten. En reken maar dat hij en anderen van Misc vaker terug zullen komen in de nabije toekomst!

& Friends
Los van alle collectieven, labels en agencies betrekt Loesoe zijn vrienden graag bij zijn feesten. Dit najaar is Midnight Freaks resident van Club AIR uit Amsterdam, DJ Ferro opgeroepen om zich naast Randy Delmore te voegen voor een set waarvan hun house muziek zijn roots kent in Roemenië.
Resident van Stekker, Moraalridder, is als gezelligheidsdier ook uitgenodigd voor een goeie pot samen met Mathieu Philippe – die zijn 'Boze Buren' achtergrond met zich meedraagt – en samen zullen zorgen voor een feel good house sound later dit jaar. Andere Boze Buur, Klemtoon, is ook uitgenodigd voor een stevige pot jakker house en doet dit zoals hij dat met zijn naam indiceert.

Loesoe resident: De F van Funk [Utrecht]
Last but not least, Loesoe's inhouse DJ, De F van Funk, zal elke avond de benen en heupen warm draaien en de lijn van de avond uit leggen voordat de rest van de Loesoe DJ's aan de schuiven komen trekken. Zijn maandelijkse host tijdens Kranck op donderdag, genaamd 'De F van Funk invites', zorgt al jaren voor vertier met hier en daar nieuwe muzikale uitspattingen in het kleine zaaltje van Dock154.

House met kwaliteit
Dit najaar staat de tweede vrijdag van de maand in Club Lux garant voor kwalitatieve deephouse, soulvolle house en garage. Onder de vlag van Loesoe biedt zij ruimte voor DJ's en feestgangers om zichzelf aan het einde van de week helemaal te laten gaan. Voor slechts 4 Euro in de voorverkoop (ex fee) en 6 Euro aan de deur, garandeert Loesoe een fijn avondje dansen en sjansen in een setting die zijn gelijke niet kent! De eerste editie vindt plaats op vrijdag 14 september.