Partyflock
 
­ Nederland

Our Music

gepubliceerd door , op
Our Music
23 juli 2012
De vakantie is afgelopen. School gaat weer beginnen. Elke dag van 9 tot 5 op je werk zitten. Kan je ook niet stilzitten? Met Our Music kan je je vakantie knallend afsluiten of je school knallend beginnen! Club Exposure zorgt ervoor dat jullie nog een keer helemaal los kunnen gaan. Op vrijdag 14 september zal Club Exposure omgetoverd worden tot ware hardstyle-tempel.

Verschillende dj's zullen hun kunsten vertonen, wat dacht je van de dikke bassline van Shockerz? Of van de mixkunsten van Clock Kid. Deze avond wordt een avondje om niet te vergeten dus zorg dat je erbij bent.

Line-up
Chris Baxter
Black Sunrise
Shadowphaxx
Submotion
Shockerz
Clock Kid

Tickets
Ticket zijn te koop op de website van Club Exposure: www.Clubexposure.org/tickets of via Free Record Shop. Kaartjes kosten 5 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur. Koop snel je tickets, want voordat je het weet is het uitverkocht.

Parkeren
Parkeren in Zandvoort is na 22:00 gratis in het centrum.

Locatie
Club Exposure gelegen in de Kosterstraat is de club van Zandvoort. Geopend van 22:00 tot 05:00. Doe een door Club Exposure.

Openbaar vervoer
Our Music is afgelopen om 05:00. De eerst volgende trein richting haarlem station vertrekt om 06:00. De eerste bus vertrekt om 06:12 vanaf het station.

Leeftijd
De minimale leeftijd is 18 jaar, ben je dit niet? Dan heb je de kans om niet binnen gelaten te worden aan de deur.

Drugs
Het is verboden om tijdens Our Music drugs bij je te hebben/ te gebruiken. Zoals overal geld hier het Zero-tolerance beleid. Naast Exposure zit een coffeeshop, maak daarop wat je bij je hebt.

7 opmerkingen

Werkzaam bij NRG VIBE
Zkerheidje, vooral met Chris Baxter :respect:
laatste aanpassing
Er zit een klein foutje in, Dikke bas wordt als artiest weergegeven i.p.v Shockerz :(
Artiest No-iD
ik sta er weer niet bij :(
Dit keer is dat mijn fout geweest. :o Het spijt me :(
geen probleem :P
Kom maar op met die early hardstyle, Chris Baxter B) :respect:
Chris baxter gaat al vroeg de avond stelen, zin in deze fisa