Partyflock

Mindset 2012 · Line-up info and dj-contest

 

Mindset 2012 · Line-up info and dj-contest

anoniem gepubliceerd op
Een betaalbaar feestje met de beste hardstyle-dj's van dit moment. Wie zegt daar nu nee tegen? Juist: niemand! Daarom wordt er op zaterdag 20 oktober de eerste editie van Mindset georganiseerd!

Mindset Festival heeft zich het doel gesteld om een toegankelijk, laagdrempelig evenement met de beste internationale hardstyle-artiesten te organiseren. Dit probeert de organisatie te bereiken met een entreeprijs van €17,50, een minimumleeftijd van 16 + en een ijzersterke line-up. De line-Up zal bestaan uit de volgende artiesten:

- Zatox
- Noisecontrollers
- Ran-D
- B-Front
- Alpha²

In de feesttent aan de Oirschotseweg van het Brabantse Moergestel zal vanaf 19:00 uur het feest losbarsten! Er is gratis parkeergelegenheid nabij het festivalterrein.

Tickets
De tickets kosten slechts 17,50 en zijn verkrijgbaar via de website www.mindsetfestival.nl.
De minimumleeftijd voor het evenement is 16+

Busreizen
Om het voor de bezoekers van Mindset 2012 makkelijk te maken is er een officiële travelpartner voor het evenement: Your Travel Coach. YTC zal er voor zorgen dat bezoekers worden opgehaald bij een van de vele opstapplaatsen en na het evenement hier ook weer worden afgezet. Zo kan er al opgestapt worden in Tilburg, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Udenhout, Biezenmortel, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt, Diessen, Haghorst, Middelbeers, Oostelbeers, Oirschot en Spoordonk. Meer informatie over deze busreizen is terug te vinden op www.yourtravelcoach.nl

Pre-party
Daarnaast wordt er op zaterdag 6 oktober een officiële pre-party van Mindset 2012 georganiseerd in Partyboerderij 't Draaiboompje te Moergestel. De organisatie wil door middel van een dj-contest talentvolle dj's de kans geven zich te bewijzen en hun carrière als dj te ontwikkelen. Aan het eind van deze avond zal een 'suprise act' de avond knallend afsluiten!

De winnaar van de dj-contest zal draaien op Mindset 2012! De bezoekers van de pre-party bepalen mede wie deze dj gaat worden. De Jury zal tijdens de pre-party letten op de interactie met publiek, techniek en creativiteit.

Geïnteresseerde dj's kunnen hun contactgegevens plus een demo van maximaal 30 minuten insturen naar info@mindsetfestival.nl. Dit kan uiterlijk tot en met zaterdag 8 september.

2 opmerkingen

Jammer dat t concept alleen Hardstyle is..­