Partyflock
 
­ Nederland

Nadeklote.nl presenteert part 2

gepubliceerd door , op
Nadeklote.nl
14 augustus 2012
Op 22 april 2012 heeft Club Rodenburg in samenwerking met Ruben Vitalis een start gemaakt van een geweldig concept welke boven alle verwachtingen voldeed! Wat een geweldig feest, muziek, dj's, maar vooral publiek is hier op af gekomen. Het was gelijk duidelijk, nog voordat de deuren op de eerste editie dichtgingen: hier moest een vervolg op komen! Samen met jullie heeft de organisatie genoten van dit geweldige feest en zetten dit daarom ook zeker graag door. Daarom presenteert Club Rodenburg samen met de organisatie en met heel veel plezier maar vooral heel erg veel zin de tweede editie van Nadeklote.nl.

De tweede editie van Nadeklote.nl vindt plaats op zondag 7 oktober 2012. De deuren zullen om 06:00 in de morgen open gaan, zodat je eerst nog volop kunt genieten van je zaterdagavond. Van welk feest je nu ook af komt, op 7 oktober kun je alle energie die je nog over hebt lekker kwijt op de lekkerste aftermuziek die er bestaat.

Dit gaat nog harder worden dan de eerste editie en die ging al hard, kun je nagaan. Eigenlijk hoef je daar niet bang voor te zijn met o.a. deze helden: Randy Katana, Mike S, Spider, Ruben Vitalis & Michael Saint.
Tot zondag 7 oktober, op de mooiste afterparty van Nederland.

De volledige line-up bestaat uit:

Pat-trick
Ko-c
Randy Katana
Ruben Vitalis
Michael Saint
Francois
Spider
Emiel Roché
Mike S

Prijs & Openingstijden
In de voorverkoop zijn er geen kaarten beschikbaar, kaarten aan de deur zullen € 10,- kosten. Deuren zijn open van 06:00 tot 15:00 uur in de middag.

Bereikbaarheid
Discotheek Rodenburg in Beesd ligt nabij het kruispunt van de A15 en de A2 en is dus prima te bereiken met de auto. Beesd ligt ongeveer 15 minuten onder Utrecht en nog geen 10 minuten vanaf Culemborg. Tevens ligt de locatie op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) van het treinstation in Beesd. Kijk voor meer informatie op NS.nl.

4 opmerkingen

Werkzaam bij NRG VIBE
8PM zou hier goed bij passen
 
Den Bosch!! :D
 
Was vorige keer erg leuk !