Partyflock
 
­ Nederland

Juize gaat de club in

gepubliceerd door , op
Juize = de fijnste tunes, legendarische shows, het neusje van de zalm, als het gaat om hiphop 'n r&b from a to z! Juize is al jarenlang de grootse en daarom is het tijd dat er niet alleen geluisterd en gedanst wordt in de kamer, auto, trein, bus, achter de computer, of all out op een huisfeestje met je beste vrienden, maar met z'n allen naar Juize in de club! Juize gaat in de herfstvakantie, namelijk vrijdag 19 oktober naar de club! Juize gaat all out met de allergrootste namen op 19 oktober in club Time Out in Gemert!

Er zullen bussen heen en weer rijden zodat iedereen dit spektakel mee kan maken. Busvervoer gaat via www.time-out.nl of www.uitgaansbus.nl.

Juize = Yellow Claw + Jeff + Abstract + KidQ + SteviieWonder + Mike Mercy + Tjek + Don Perignon. Live: I am Aisha + Bollebof + HydroBoyz

Koop je tickets in voorverkoop om teleurstelling aan de deur te voorkomen! Tickets zijn verkrijgbaar via www.juize.nl op www.ticketmaster.nl en bij de Free Record Shop bij jou in de buurt! En dit maar voor de prijs van 11 euro exclusief service kosten!

Niks is minder waar! Yellow Claw brengt het allermooiste feestje naar de Time Out in Gemert. Met Yellow Claw hun megahits 'Allermooiste feestje' en 'Krokobil' is Yellow Claw officieel uitgeroepen tot de grootste sfeermaker in de club.
Jeff wie kent hem niet!? Jeff presenteert al jarenlang jouw favoriete programma op de zondagavond. dj Jeff weet als geen ander jouw week helemaal goed af te sluiten, Jeff weet dan ook als geen ander hoe die van jouw avond een absolute 10 moet maken.
Amsterdams finest dj 'Abstract' zal deze avond nogmaals bewijzen waarom hij zo succesvol is in wat Abstract doet. Abstract weet de club te vermaken als geen ander en mag dan ook zeker niet ontbreken bij Juize. Abstract die al enige jaren mee draait niet alleen als solo dj, maar ook als vaste dj van rapper DIO.
KidQ bekend van de Juize mixtapes heeft ook een spot veroverd in de line-up van Juize dit geldt ook voor SteviieWonder en Mike Mercy Who!?! Mike Mercy b*tch!
Alsof dit nog niet genoeg is komen de mc's Tjek & Don Perignon het allermooiste feestje Juize ophypen tot het volgende niveau.
En dit is nog niet alles want ook 'HydroBoyz' zijn 'Hindabuilldinggg' met HydroBoyz mega hits 'Wacht is ff' en 'Bel Me' is er grote kans dat de club ondersteboven gekeerd wordt op 19 oktober in de Time Out Gemert.
Swaggin in, Swaggin Out, Het heeft geen zin, m'n lady. Het gaat hier over niemand minder dan 'Bollebof'. Want ook Bollebof komt murderen!
Niet alleen Nederlands mooiste maar ook beste vrouwelijke artiest maakt het Juize plaatje compleet. Natuurlijk mag 'I am Aisha' niet ontbreken op Juize, ze is zo 'fokking normaal' en altijd '5 stappen voor' op 19 oktober brengt I am Aisha 'herrie in je oor'!

Juize in de club belooft een groot spektakel te worden dus zorg dat je dit niet mist!