Partyflock
 
­ Nederland

Final info Lekker Belangrijk

gepubliceerd door , op
Nog een paar dagen wachten en het is weer zover: na een periode van afwezigheid is Lekker Belangrijk weer terug om eens lekker de boel te verbouwen! Zoals reeds gemeld in een eerder nieuwsbericht zal dit gebeuren in een nieuwe, grotere locatie dan voorheen: namelijk Club Storm in Almere.

Een nieuwe locatie
Biedt nieuwe kansen en mogelijkheden, iets waar LB Events al langere tijd naar op zoek is geweest! Een grote rookruimte, een goed uitgeruste bar en luxueuze sofa's om even bij te komen: Storm heeft het allemaal! Tel daarbij de vaste ingrediënten van Lekker Belangrijk bij op en je weet het: Knallen!

Ondanks het feit dat Club Storm de afgelopen weken alleen toegang biedt aan bezoekers die 18 jaar of ouder zijn blijft Lekker Belangrijk zoals altijd gewoon 16+!

De timetable
Mag er ook zijn! LB Events heeft voor deze editie gekozen om naast een aantal ervaringen artiesten nieuw talent de kans te geven:

22:00 - 22:30 Amplifier
Amplifier is een Almeerse dj die bezig is met het maken van een snelle opkomst in de scene. Hoe dat kan? Kom zijn set luisteren en oordeel zelf!

22:30 - 23:30 Mecanico
Mecanico is een Zuid Hollandse dj die eerder in Almere te bewonderen is geweest: in 2011 won hij met overmacht de Talent Factory contest waarmee hij zich verzekerde van een plek op deze editie van Lekker Belangrijk!

23:30 - 00:15 Skuffa
Skuffa loopt al lange tijd mee in de scene en heeft een mooi CV opgebouwd met feesten als Decade, Total confusion en vele anderen. Hij stond al een tijdje op het verlanglijstje van LB Events: hier is 'ie dan!

00:15 - 01:15 N!CK & Red Faction
N!CK & Red Faction maken deel uit van de Thunderdome Radio Crew en hebben een imposante lijst van dikke boekingen op hun naam staan. Binnenkort staan de heren zelfs in de O2 Academy in Glasgow Schotland, maar eerst zijn ze hier op Lekker Belangrijk!

01:15 - 02:15 J-Roon & Kosmix
J-Roon & Kosmix zijn de mannen achter het Lekker Belangrijk concept. Deze heren uit de Negative Audio stal hebben ook de nodige ervaring met bookingen als Thunderdome, Nature One, Footworxx en ga zo maar door! Verwacht een harde set!

02:15 - 03:15 Negative A
Negative A, wie kent hem niet? De eindbaas van de hardere Nederlandse producties, eigenaar van het Negative Audio label en vaste prik op bijna elk groot feest of festival! Neem je oordoppen mee want je gaat ze nodig hebben!

03:15 - 04:00 Double-U
Als de locatie het geweld overleefd van de vorige artiest is het tijd voor Double-U Deze Almeerse artiest heeft zich al meerdere keren op Lekker Belangrijk kunnen bewijzen en dit keer sluit hij deze editie af!

MC Justice
Hier kan men kort over zijn: wie Thunderdome zegt, zegt Mc Justice. De gehele avond zal door deze artiest worden gehost.

Vervoer
Is geen probleem: Club Storm bevindt zich op de Grote Markt in Almere. Er is ruimschoots parkeergelegenheid rondom de locatie en ook met de trein is Club Storm goed te bereiken: het is slechts drie minuten lopen vanaf station Almere Centraal!

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
Lets go !! =D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3327, 1494}
Artiest {SHOWLIST artist 26504, 94141}
Beste bezoekers,

Helaas moeten wij terugkomen op de eerdere melding dat deze editie van Lekker Belangrijk toegankelijk is vanaf 16 jaar. We hebben hier hele duidelijke afspraken over gemaakt met Storm en tot gisteren leek dit allemaal geen probleem. Vandaag hebben wij echter te horen gekregen dat er gisteren door de gemeente Almere aan Storm is aangegeven dat er de komende maand alleen 18+ evenementen mogen worden gegeven. Bij een overtreding volgt onmiddelijke sluiting.

Hoe vervelend wij dit ook vinden: wij moeten ons schikken naar de regels die de gemeente oplegt...

Uiteraard zijn de volgende evenementen van LB Events gewoon weer 16+!!!