Partyflock
 
­ Nederland

Tiga te gast op officiële after van Mysteryland in AIR

gepubliceerd door , op
Let op: Mysteryland stopt niet om 23:00u in de Haarlemmermeer! Nee, het uitverkochte festival gaat door in hartje Amsterdam, met een officiële afterparty in AIR. Niemand minder dan Tiga komt van het festivalterrein naar de club. Ook Nobody Beats The Drum, Henzel & Disco Nova en Rogerseventytwo komen Mysteryland voortzetten in AIR.

De Canadese Tiga Sontag begon in 1990 aan zijn dj carrière in zijn woonplaats Montreal. De dj en producer is wereldberoemd geworden door zijn megahit 'Sunglasses at Night'. Hij heeft daarnaast voor heel veel grote artiesten uit de pop en dance industrie remixen gemaakt waaronder: Felix da Housecat, Peaches, Danni Minogue, Junior Jack, The Scissor Sisters en zelfs Pink Floyd. Een van zijn bekendste remixen is van Nelly's 'Hot in Herre'. Tiga draait vrijwel alleen nog op de grootste festivals ter wereld. Op zaterdag 25 augustus maakt hij een uitzondering door weer eens in een club te draaien. AIR is trots de electro koning te mogen ontvangen op de officiële afterparty van Mysteryland in AIR.

Nobody Beats The Drum bestaat uit het Utrechtse trio Sjam, Jori en Rogier. Ze draaien een fusie van breaks, electro, hip hop en elke andere vorm van muziek die het publiek van AIR verandert in een uitzinnige menigte.

Het Amsterdamse duo Henzel & Disco Nova is ontstaan vanuit het collectief Vage Gasten. Ze maken al vanaf het begin uit van de populaire iPhone app 22tracks.com De heren hebben inmiddels op de grootste festivals van Nederland gestaan.

Rogerseventytwo, die toevallig niet geboren is in 1972, komt uit Den Haag. Het afgelopen jaar was zijn megahit 'You Take Me Higher' in elke club te horen en is deze track door 'de groten der aarden' gedraaid. Ook dit mega talent wil niet stoppen na Mysteryland en is er dus gewoon bij aanstaande zaterdag.

De afterparty gaat door tot 05:00u met heerlijke elektronische geluiden en house beats. Dus laat je niet stoppen, laat je niet tegenhouden, je mag gewoon doorgaan na Mysteryland want het feest houdt uiteindelijk pas op in AIR!