Partyflock
 
­ Nederland

Mysterious weer naar Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Mysterious on the beach
10 september 2012
FeestMysterious on the beach · Grand summer season closing
Datumzondag 9 september 2012
WinactieMysterious on the beach actiegesloten
LocatieVroeger
De zomer weet dit jaar pas laat zijn weg te vinden in Nederland. Natuurlijk blijft hij daarom dit jaar weer tot eind september! Op zondag 9 september 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!

Tijdens de Nightlife awards is de Beachclub Vroeger uitgeroepen tot de nummer één strandclub van Nederland. Voor deze editie heeft de organisatie Third Floor besloten om naast een ijzersterke line-up groots uit te pakken met showelementen en special effects. De naam van het concept Mysterious zegt al genoeg, want de organisatie maakt niet alles vooraf bekend. Verwacht dus een spectaculair strandfeest!

Tijdens Mysterious zijn er twee area's: Mainstage, waar housemusic uit de speakers knalt en Eclectic Area, waar de Urban sound, van r&b tot dubstep voorgeschoteld wordt.

Line-up
Alvaro, Baggi Begovic, Marc MacRowland, Roul and Doors, Brian Chundro & Santos, MOTi, BIGGI, MC Dirty B

Info
Tijdens Mysterious zijn er kluisjes en een foodcorner aanwezig. Parkeren kan op de parkeerplaatsen van het Bloemendaalse strand die in overvloed aanwezig zijn.

Altijd droog
Beachclub Vroeger is weerbestendig. Mocht het weer niet helemaal meewerken dan wordt er een grote tent geplaatst, waardoor de temperatuur gegarandeerd zal stijgen op het strand!

Voorverkoop
Tickets zijn in voorverkoop te koop voor 15,00 via www.mysterious-event.com, www.beachclubvroeger.nl www.Easyticket.nl en bij alle Free Record Shops in Nederland. Aan de deur zullen de tickets duurder zijn!

Meer informatie: www.mysterious-event.com

2 opmerkingen