Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Classics: aller aller laatste House of God in Bibelot

gepubliceerd door , op
Oldschool Classics: aller aller laatste House of God in Bibelot
10 augustus 2012
Het voelt als een déjà vu en dat kan best wel eens kloppen, want dat dit al eerder voorbij is gekomen 'Oldschool classics cq House of God's' laatste editie in Bibelot klopt als een bus! Het Oldschool Classics concept 'The House of God' zal nog één keer maar dan ook echt de allerlaatste keer in de omgetoverde Bonafatius kerk plaatsvinden. Door vertragingen in de renovatie van het Energiehuis, de nieuwe locatie van Bibelot, heeft Bibelot de organisatie van The House of God opnieuw gevraagd om terug te komen en dat allemaal omdat het zoooo leuk en gezellig was!

Zaterdag 8 september zullen de classics weer door Bibelot knallen en belooft het volgens de organisatie 'wederom een historische editie te worden waar we met pijn in ons hart afscheid moeten gaan nemen van ons Bibelot. Een locatie die na jaren, hier onze events te mogen hebben gegeven, toch wel een heel speciaal plekje in ons hart heeft veroverd en wij denken zeker ook bij velen van jullie!'

'Let's make this last one, again, a special one'
Omdat de editie van maart 2012 een uitverkocht house was, denkt de organisatie nu al te voorspellen dat het wederom een top-editie gaat worden! Ook de jongens van het laatste uur denken hier precies hetzelfde over. Stuk voor stuk zijn ze er klaar voor en hebben er superveel zin om om deze aller, aller, allerlaatste editie van The House Of God onvergetelijk te maken. Wanneer jullie hier echt bij willen zijn en dit niet willen missen? Kom dan op 8 september naar Bibelot in Dordrecht en ervaar het met hun mee!

Line-up
Alessandro Stasi
Arjan V
Denman
Ecu
Francois
OCD
Pat C
PsyckoDJ
Rob & MC Joe
Stanton
Hosted by: MC Joe en MC-B


Tickets
De tickets kosten € 15,- ex. fee in de vvk en zijn te verkrijgen via de sites www.oldschoolclassics.nl en Easyticket.nl en bij Velvet Music Store in Dordrecht. Let op: Koop in de voorverkoop om zeker te zijn van een ticket!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

2 opmerkingen

Leuk opersbericht, zijn we bij!
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Topfeest in een superlocatie! :yes:

Zin in! :D